29.9. CS:GO, ESL Pro League S16: Cloud9 – FaZe Clan | FaZe niskan päällä

29.9.2022 klo 20:00

Ottelun voittaja: FaZe Clan

Panos
1.5/5

ESL Pro Leaguen 16. kausi on edennyt pudotuspelivaiheeseen, kun keskiviikkona pelattiin ensimmäisen (RO12) kierroksen viimeiset ottelut. Tämän kierroksen voittajat kohtaavat seuraksi lohkovaiheiden lohkovoittajat, kun taso kovenee radikaalisti kahdeksan parhaan ollessa jäljellä. Tänään aikataulun jälkimmäisessä ottelussa kohtaavat Complexityn kaatanut FaZe Clan ja oman lohkonsa voittanut Cloud9. Ottelu alkaa 20:00 ja se on paras kolmesta (BO3).

Cloud9 vakuutti lohkovaiheessa

Cloud9 voitto oman lohkonsa 4-1 rekordilla, kun se vei FURIAn keskinäisessä ottelussa ja tämän edun turvin vei tasatilanteessa lohkovoiton nimiinsä. Joukkueen AWP-pelaaja sh1ro on jkohtanut totuttuun tyyliin joukkoja, kun hän on selkeä tilastokärki joukkueessaan. Tulitukea on tarjonut interz ja Ax1le, mutta varsinkin jälkimmäisen KD on valitettavan heikko verrattuna hänen normaaliin tasoonsa. C9 on selkeästi hyötynyt tauosta ennen EPL:ää ja joukkueen peli on ehjempi kokonaisuus kuin aikoihin. Koronan alkuaikoina rytinällä parrasvaloihin noussut joukkue (silloin eri nimellä) ei pystynyt ylläpitämään samaa virettä läpi näiden parin vuoden. Yksilötasolla sen AWP-pelaaja on maailman top3:n joukossa, mutta rifleosasto ei kestä tässä hetkessä vertailua maailman parhaisiin. Täällä tulee myös erotus tämän päivän pelissä.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

FaZe heräsi

FaZe Clan oli jo lähellä turnauksesta tippumista Complexityn kanssa, mutta kun paikka on tiukka herää myös FaZe Clan. Joukkueen ehdoton vahvuus on tappavan tasainen viisikko, kun tässä turnauksessa konkari rain on ollut vuorostaan tilastollisesti paras, kun Twistzz ja broky ovat suorittaneet alle oman normaalinsa. Lohkovaiheen antamaa kuvaa voidaan jossitella, mutta harva suurista ennakkosuosikeista näytti parastaan lohkovaiheessa, kun top3-sijoitus riitti turnauksen jatkumiseen. Joukkueen IGL karrigan on parasta mitä hänen omaan rooliinsa löytyy. Varsinkin tiukoissa paikoissa hänen taktinen osaamisensa on kultaakin kalliimpaa. Hän myös pystyy nostamaan joukkueensa harteilleen, kun karriganilta nähdään clutch-tilanteita epätyypillisen paljon IGL-pelaajaksi.

Karttojen osalta etu on FaZe Clanilla, kun joukkue pelaa kuutta karttaa sujuvasti. Cloud9 suurin heikkous vertailussa FaZen kanssa rifle-pelaajien lisäksi tulee karttavalikoimasta, kun sillä on kapeampi karttavalikoima. FaZe poistaa Vertigon varmasti, mutta Cloud9 joutuu puntaroimaan tarkkaan omaa valintaansa, kun FaZe saa kartassa kuin kartassa aloittavan puolen edun ja tämä käytännössä nollaa joukkueen karttaedun. Cloud9 voitto vaatii, että Twistzz jatkaa alisuorittamista ja sh1ron pitää dominoida brokya AWP-pelaajien välisessä taistossa, kun FaZe Clanin kerroin on nostettu korkeaksi vain yhden lohkovaiheen näyttöjen perusteella. On totta, että C9 näytti paremmalle kuin pitkään aikaan, mutta nyt vastassa on edelleen Grand Slamia jahtaava FaZe, joka on ollut selkeästi vuoden paras joukkue ja tällaiset kertoimet ennen lohkovaihetta olisivat olleet lähes vuoden kovin lahjakerroin. Lapulle otetaankin FaZen voittoa, kun kerroin on liian korkea ohitettavaksi ennakkosuosikille.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisveto (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!