22.9. CS:GO, ESL Pro League S16: Cloud9 – Eternal Fire | C9 jatkaa voittojen tiellä

22.9.2022 klo 13:30

1. kartan tasoitus: C9 -3,5

Panos
1.5/5

ESL Pro Leaguen viimeisen D-lohkon toiseen pelipäivään jatketaan ilman yllätyksiä, kun ennakkosuosikit nappasivat voittonsa altavastaajien vastustuksesta huolimatta. Tänään tarjolla on jälleen kolmen ottelun verran viihdettä, kun lohkon suosikit eivät vieläkään kohtaa keskenään. Päivän avausottelussa kohtaavat Cloud9 ja Eternal Fire, kun turkin CS-skenelle nostetta hakeva altavastaaja onnistui eilen yksittäisessä kartassa. Ottelu alkaa 13:30 ja se on paras kolmesta (BO3).

Cloud9 aloitti voitolla

Cloud9 pääsi aloittamaan turnauksen NA:n heittopussia EG:tä vastaan, kun paperilla nimellinen joukkue on kontannut jo pitkän tovin ja uutta nousua ei ole näköpiirissä. C9:ltä ei vaadittu ihmeitä, kun joukkue rullasi 2-0 voittoon ilman suurempia ongelmia. Korona-aikana lajin kovimpaan kärkeen noussut joukkue ei ole viimeiseen vuoteen saavuttanut vastaavaa menestystä kuin huippuhetkinä, mutta se sinnittelee kärkikymmenikön takana. Joukkueen tekeminen on D-lohkon parhaimmistoa ja se on kovin haastaja lohkovoitosta yhdessä Liquidin kanssa. Sh1ro on todella vaarallinen AWP-pelaaja ja joukkueen rifle-pelaajat yhdessä H0bbitin kanssa ovat löytäneet virettä syksyn edetessä. Joukkueen optimaalisen pelaamisen taso ei ole yhtä korkealla kuin kärkijoukkueilla, mutta rutiinitason osalta sen peli riittää kaatamaan heikommat joukkueet.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Eternal Fire ei vakuuta

EF kasasi riveihinsä turkin legendat höystettynä tuoreemmilla kasvoilla. XANTARES ja woxic ovat koko CS-kansan tuntemia nimiä, mutta riittääkö kahden tähden otteet, kun kokonaisuutena joukkue ei ole valmis kärkikahinoihin. Tilastoja myös vääristää, että EF on kohdannut pitkän liudan heikkoja joukkueita ja XANTARES ei todellakaan ole 1,2+ ratingin pelaaja kovempien vastusten kanssa. Joukkue onnistui ryöstämään OT:n kautta yhden kartan FURIAlta, mutta KSCERATO oli jo yksinään liikaa joukkueelle. Tänään vastaan asettuu useampi hänen veroisensa pelaaja, kun C9 on selkeästi tasavahvempi nippu kuin FURIA.

Karttojen osalta Cloud9 poistaa Nuken ja Eternal Fire Ancientin. C9 ei ole pelannut kahteen kuukauteen virallisia pelejä ennen EPL:ää ja joukkue on saanut rauhassa keskittyä omien ongelmiensa paikkailuun, joten siltä voidaan odottaa vahvaa tasonnostoa läpi karttavalikoiman. Eternal Firen parhaat kartat osuvat päällekkäin C9:n kanssa, kun Inferno ja Dust2 ovat myös ennakkosuosikille hyviä karttoja. Tämän lisäksi C9 on eliittiä Miragessa, kun se hetkellisesti piti useamman kuukauden tappiotonta putkea kartassa, kun se oli parhaimmillaan. Nuken banni vie EF:ltä sen eniten pelatun kartan ja onkin vaikea löytää karttaa, jossa se saisi ryöstettyä itselleen kunnon edun. Varsinkin AWP-osastolla etu on C9:llä ja tämä rajaa EF:n vaihtoehtoja taktiikoiden osalta. Lapulle otetaankin avauskartan tasoitusta, kun oletettavasti EF:n karttavalinnassa C9 saa pienempää linjaa suhteessa omaan karttaan ja paremman aloituksen siivittämänä sen pitäisi viedä avauskartta turvallisella marginaalilla.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisveto (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!