9.9. CS:GO, ESL Pro League S16: BIG – MIBR | MIBR valmis yllätyksiin

9.9.2022 klo 17:00

1. kartan tasoitus: MIBR +2,5

Panos
2/5

ESL Pro Leaguessa pelit jatkuvat perjantaina, kun vuorossa on lohkon B kolmas pelikierros. Luvassa on jälleen kolmen ottelun verran viihdettä, kun jokainen voitto alkaa merkitsemään enemmän tässä vaiheessa. Päivän toisessa ottelussa kohtaavat saksalainen BIG ja brasilialainen MIBR, kun molemmat joukkueet ovat vielä ilman voittoa turnauksessa. Tappio tämän päivän ottelusta tarkoittaa pudotuspelihaaveiden kuoppaamista. Ottelu alkaa 17:00 ja se on paras kolmesta (BO3).

BIG tarvitsee kaikilta onnistumisia

BIG on aloittanut turnauksen kahdella tappiolla, kun Outsiders ja G2 olivat molemmat parempia suoraan kahdessa kartassa. Outsidersia vastaan k1tolla oli vaikeaa, mutta eilisessä ottelussa suurimmat vaikeudet olivat yllättäen syrsoNilla, jolle eilisen ottelun tilastot ovat harvinaisen heikot. Tästä huolimatta BIG sinnitteli molemmissa kartoissa jatkoille G2:sta vastaan, mutta huNterin vire oli liikaa joukkueelle. BIGin menestys on aina perustunut tasaiseen viisikkona suorittamiseen, kun sen yksilöiden kyvyt eivät riitä paikkaamaan toisen ohipeliä, vaan jokaiselta vaaditaan edes kohtuullinen suoritus kartoissa. SyrsoNilta tuskin nähdään vastaavaa suorittamista toista päivää putkeen, hänen ollessa joukkueensa suoritusvarmin pelaaja ja tämä nostaa BIGin osakkeita.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

MIBR yllätti hetkellisesti

MIBR onnistui horjuttamaan jättiläistä ja vei FaZelta yhden kartan, kun kaiken onnistuessa MIBRillä on mahdollisuus tehdä urotekoja. Valitettavasti joukkueen rutiinitaso on kuitenkin selkeästi perässä kärkeä, kun FaZe näytti kahdessa seuraavassa kartassa, että tähdet asennossa voi voittaa yksittäisiä karttoja, mutta suoritusrutiini tuo otteluvoittoja. Rutiinin puute on yksi joukkueen haasteita, kun HEN1 tuo joukkueeseen kaivattua tulivoimaa ja ratkaisutaitoa, mutta suoritustaso heittelee vielä aivan liikaa karttojen välillä. Ilman Tuurtlen ja muiden tasaisuuden löytämistä, on joukkueen turha haaveilla tämän tasoisissa turnauksissa jatkopaikoista.

Karttojen osalta MIBR poistaa Miragen ja BIG Ancientin. Tämä jättää jälleen auki Dust2:n MIBRille, jossa se onnistui yllättämään jopa FaZen. BIG taas halunnee lähestyä ottelua Overpassin tai Nuken kautta, kun joukkueella on vaikeuksia löytää optimaalista karttaa MIBRin valikoimaa vastaan Mirage-bannin osuessa ikävään paikkaan. MIBR lähtee otteluun altavastaajana, mutta BIGin otteet turnauksessa eivät vakuuta. Lapulle otetaankin MIBRin avauskartan tasoitusta, kun joukkueella on omassa karttavalinnassaan täydet edellytykset toistaa sama temppu kuin FaZea vastaan. Varsinkin, kun kartta on todennäköisesti jälleen Dust2.

BET365 Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisveto (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!