4.10. CS:GO, IEM RMR: Ninjas in Pyjamas – Astralis | Aleksib debytoi ruotsin ninjojen johdossa

4.10.2022 klo 16:00

Kartan tasoitus: NiP -2,5

Panos
1.5/5

ESL Pro leaguen 16. kausi paketoitiin sunnuntaina, mutta jo tiistaina kuluvalla viikolla aloitetaan seuraava suurempi turnaus, kun on aika aloittaa karsinnat kohti syksyn Brasiliassa tapahtuvaa Major-turnausta. Karsintaturnaukset kulkevat nimellä RMR ja turnauksia pelataan Amerikassa, Aasiassa ja Euroopassa kahden lohkon voimin, koska Euroopan skene on eniten kilpailtu CS:GO:ssa. Kyseessä on Swiss-systeemi, jossa pelit ovat BO1-järjestelmällä, kunnes joukkueella on joko kaksi voittoa tai tappiota. Tässä tilanteessa joukkue on yhden pelin päässä paikan lunastamisesta jatkoon tai tappion päässä pois tippumisesta. Avauspäivänä suomalaisittain kenties odotetuin peli on aleksib:n debyytti Ninjas in Pyjamasin kanssa, kun ruotsin ninjat kohtaavat ongelmien kanssa painivan Astraliksen. Ottelu alkaa 16:00 ja se on paras yhdestä, kuten edellä todettiin.

Aleksib:n taikaa?

Ninjas in Pyjamas teki tarpeellisen muutoksen, kun joukkueen pelaaminen oli viimeiset turnaukset ja viikot vaikeaa katsottavaa fanien näkökulmasta. Muutos pelikirjaan oli tarpeen ja aleksin vapautuminen G2:sta tuli joukkueelle hyvään aikaan. Joukkueessa ei ole räjähtäviä yksilöitä samalla tavalla kuin monissa muissa top10 joukkueissa, joten aleksin rakenteellisempi ohjaaminen on ainakin teoriassa toimiva lähestyminen joukkueen tekemiseen. REZ ja brollan on kova ruotsalainen kaksikko, jonka varaan on hyvä rakentaa. Hampus on vapautettu IGL:n roolista, joten hän pääsee pelaamaan lurkkaajaa rauhassa ja keskittymään omaan yksilötekemiseensä. Edellinen aleksin uusi taival uudessa joukkueessa oli varsin onnistunut ja monen joukkueen tuskaillessa omien ongelmiensa kanssa on NiP ehdoton suosikki sijoittumaan major-paikkaan oikeuttavalle paikalle.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Astralis vaikeuksissa

Astralis sai jälleen huonoja uutisia, kun k0nfig loukkaantui EPL:n turnauksen yhteydessä ja on jälleen toipumassa leikkauksesta useamman viikon. Hänen tilalleen nostettiin MistR, joka ei valitettavasti pysty hänen tasoiseensa pelaamiseen, kun Astraliksen voimaluvut kärsivät selvästi muutoksesta. BlameF:ltä vaaditaan kovia tuloksia, jos tanskan kestomenestyjä haluaa jatkaa pelaamista Majoreilla myös syksyllä. Legendat Xyp9x ja gla1ve eivät ole formissa, jossa joukkue voi nojata heidän varaansa. Jokerikortti onkin Farlig, joka hyvänä päivänä pystyy olemaan tier1 AWP-pelaaja, mutta rutiinitasoltaan hän on pykälän alempana.

BO1-sarja eliminoi pois molemmilta mahdolliset heikot kartat, joten kartan osalta puntit menevät tasan ja aloituspuoli on suuremmassa roolissa. K0nfigin kanssa Astralis lähtisi suosikkina otteluun, mutta muutosten jälkeen NiP on suosikkina ja syystä. Joukkueella on uusi startti edessä ja Major-paikan lunastus karsintaturnauksessa olisi täydellinen alku sille. Ainakin avausvoiton osalta swiss-järjestelmässä sille on tarjottu hyvä sauma, kun Astraliksen heikko hetki on pystyttävä hyödyntämään. Lapulle otetaan NiPin kartan tasoitusta pienellä linjalla.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

30€ kierrätysvapaa ilmaisveto uudelta verovapaalta vedonlyöntisivustolta

XLBet tarjoaa meidän lukijoille 30€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimusta!