4.10. CS:GO, IEM RMR: Bad News Eagles – Eternal Fire | Eternal Fire lähtee hakemaan pääsyä Majoreille

4.10.2022 klo 12:00

Ottelun voittaja: Eternal Fire

Panos
1.5/5

ESL Pro leaguen 16. kausi paketoitiin sunnuntaina, mutta jo tiistaina kuluvalla viikolla aloitetaan seuraava suurempi turnaus, kun on aika aloittaa karsinnat kohti syksyn Brasiliassa tapahtuvaa Major-turnausta. Karsintaturnaukset kulkevat nimellä RMR ja turnauksia pelataan Amerikassa, Aasiassa ja Euroopassa kahden lohkon voimin, koska Euroopan skene on eniten kilpailtu CS:GO:ssa. Kyseessä on Swiss-systeemi, jossa pelit ovat BO1-järjestelmällä, kunnes joukkueella on joko kaksi voittoa tai tappiota. Tässä tilanteessa joukkue on yhden pelin päässä paikan lunastamisesta jatkoon tai tappion päässä pois tippumisesta. Avauspäivänä ensimmäisenä vauhtiin pääsevät Bad News Eagles ja Eternal Fire, kun EF on kerennyt jo EPL:n jälkeen pelata pienempiä turnauksia. Ottelu alkaa 12:00 ja se on paras yhdestä, kuten edellä todettiin.

Kotkien pelissä siipirikko

Bad News Eagles karsi hienosti kevään Antwerpenin Majoreille, mutta syksyn osalta joukkueen tahti on toinen. Pelillisesti otteet eivät ole pysyneet vastaavalla tasolla ja karsinnan osalta tarvitaan uusi tuhkimotarina, jos joukkue haluaa venyä uudestaan Majoreille. Joukkue saapuu karsintoihin kahdeksan ottelun voittoputkessa, mutta keskimääräiset vastustajat ovat olleet varsin heikkoja, kun lähinnä Sprout on maininnan arvoinen Major-karsinnan näkökulmasta. Vastusten tasoon nähden pelaajien ratingit ovat hillittyjä ja tasaisessa EU:n lohkossa A perustekemisellä ei pärjätä.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Eternal Fire haastamaan viimeisistä paikoista

A-lohkosta löytyy pitkä lista kovia nimiä, jotka ovat ennakoissa EF:n edellä,. Turkkilaisella kokoonpanolla on kuitenkin sauma iskeä viimeisiin top8-sijoituksiin, kun paikka Challenger-stagelle on realistinen tavoite joukkueen osalta. XANTARES ja woxic oman maansa lajilegendat ovat kovassa iskussa. Muutkin joukkueen jäsenet taistelivat mukana kohtuullisesti EPL:ssä, kun joukkue onnistui hakemaan kaksi voittoa lohkossa. EPL oli joukkueelle tuloksellisesti haastava, mutta pelissä oli nähtävissä myös hyviä elementtejä, jotka toimivat varsinkin helpompien vastusten kanssa, kun EPL:n lohkot olivat varsin laadukkaita läpi linjan. Karsintaturnauksessa löytyy lohkosta monta joukkuetta selkeästi heikompaa kokoonpanoa.

Karttojen osalta BO1-sarjassa molemmat pääsevät poistamaan kolme karttaa, joten kumpikaan ei joudu itselle heikkoon karttaan. Dust2, Overpass, Mirage, Vertigo ja Ancient ovat lähes varmoja poistoja, eli jäljelle jää Inferno ja Nuke, joista molemmat sopivat hyvin turkkilaisjoukkueelle. Joukkueena EF on askeleen edellä ja lapulle otetaankin joukkueen voittoa, kun se on löydetty kertoimissa liian pieneksi ennakkosuosikiksi suhteessa realiteetteihin. BNE riveistä ei löydy turkin veteraanikaksikolle pysäyttäjää, kun veteraanit ovat takoneet todella kovia lukuja suhteessa vuosiin takana pelikentillä.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!