4.10. CS:GO, IEM RMR: ENCE – HEET | ENCE ja HEET revanssissa

4.10.2022 klo 19:30

Kartan tasoitus: ENCE -2,5

Panos
1/5

ESL Pro leaguen 16. kausi paketoitiin sunnuntaina, mutta jo tiistaina kuluvalla viikolla aloitetaan seuraava suurempi turnaus, kun on aika aloittaa karsinnat kohti syksyn Brasiliassa tapahtuvaa Major-turnausta. Karsintaturnaukset kulkevat nimellä RMR ja turnauksia pelataan Amerikassa, Aasiassa ja Euroopassa kahden lohkon voimin, koska Euroopan skene on eniten kilpailtu CS:GO:ssa. Kyseessä on Swiss-systeemi, jossa pelit ovat BO1-järjestelmällä, kunnes joukkueella on joko kaksi voittoa tai tappiota. Tässä tilanteessa joukkue on yhden pelin päässä paikan lunastamisesta jatkoon tai tappion päässä pois tippumisesta. Euroopan karsintojen lohkossa B taipaleensa aloittaa suomalaisorganisaatio ENCE, kun joukkueen EPL:n turnaus meni penkin alle. Joukkue kohtaa avausottelussa EPL:ssä samassa lohkossa pelanneen HEETin. Ottelu alkaa 19:30 ja se on paras yhdestä, kuten edellä todettiin.

ENCEllä etsikkoaika

Suomalaisorganisaation alku ei ollut helppo. Joukkue nappasi rutiininomaisen 2-0 voiton HEETistä, mutta se jäi myös EPL:n lohkovaiheen ainoaksi voitoksi. Joukkue ei onnistunut nappaamaan karttaakaan Heroicia, MOUZia, Astralista ja Complexitya vastaan. Valde pelasi hyvin HEETiä vastaan, mutta vahva debyytti jäi ainokaiseksi, kun tanskalainen päätti turnauksen alle yhden ratingilla. Jos positiivista haetaan, niin uusi AWP-pelaaja SunPayus oli painonsa arvoinen kullassa, kun hänestä tulee selkeä parannus hadekseen verrattuna, kun joukkue saa aikaa. Suurin huoli on rifleosastolla, kun vähintään toisen Maden ja valde kaksikosta tarvitsee pystyä selkeään tasonnostoon karsintaturnauksessa. HEETiä vastaan joukkueelta ei vaadita parasta, mutta tulevilla kierroksilla rifle-osaston on löydettävä pykälän parempi formi kuin EPL:ssä.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

HEET taistelee jämäpaikoista

Kahdeksan parasta joukkuetta lohkosta etenee seuraaviin vaiheisiin ja HEET on tyrkyllä viimeisille paikoille yhdessä muutaman muun joukkueen kanssa. Lohkon kärki on tasollisesti kaukana, ja jopa 3-2 rekordilla viimeisen paikan lunastaminen vaatii ranskalaisjoukkueelta venymistä. Afro on tehnyt hartiavoimin työtä voittojen eteen, mutta varsinkin G2:sta saapunut JACKZ on ollut todella vaatimaton muutamaa yksittäistä karttaa lukuunottamatta. Ilman hänen ja toisen veteraanin bodyyn tasonnostoa katkeaa joukkueen taival tähän vaiheeseen. ENCEä vastaan joukkueen rutiinitaso ei riitä karttavoiton lunastamiseen, kun rutiinitasojen välillä on selkeä ero.

Karttojen osalta todennäköisimmät valinnat pelattavaksi kartaksi ovat Dust2 ja Nuke, kun edellä mainitut kuuluvat molempien paljon pelattuihin karttoihin. Etulyöntiasema on ENCEllä, kuten myös kertoimet antavat ymmärtää. Riflereiden välillä etu on ENCEllä ja AWP-osastolla etu on todella selkeä ENCEN suuntaan, kun SunPayus tulee olemaan piikki lihassa koko HEETin joukkueelle. Espanjalaisen aggressiivinen pelityyli on myrkkyä monessa positiossa ja HEETillä ei ole varaa antaa infoetua kartalla vastutajalleen. Lapulle otetaankin ENCEn tasoitusta pienellä linjalla, kun vähintään kolmen kierroksen erotuksella voitto on todennäköinen näiden kahden avauskierroksen kamppailuun.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!