15.12. CS:GO, Blast Premier World Final: OG – Vitality | Vitalitylla leveämmät hartiat

15.12.2022 klo 17:00

2. kartan tasoitus: Vitality -3,5

Panos
1.5/5

CS:GO:n vuoden päätösturnaus BLASTin koko vuoden finaaliturnaus jatkuu torstaina toista pelipäivää, kun vuoden viimeiset laatu-CS:t tarjoilevat kovatasoisia otteluita päivästä toiseen. Finaaliturnaukseen tiensä selvitti kahdeksan joukkuetta, kun mukana on lähestulkoon kaikki maailman parhaat joukkueet. Avauspäivänä altavastaajat olivat vahvoja, kun peräti 3/4 ottelua meni altavastaajan suuntaan. Tänään päivän päätösottelussa kohtaavat turnauksen voitolla avanneet OG ja Vitality, kun voittaja pääsee suoraan turnauksen välierään ylimääräisellä huilipäivällä. Ottelu alkaa 17:00 ja se on paras kolmesta (BO3).

OG yllätti

OG aloitti turnauksen yllätyksellä, kun joukkue kaatoi vastoin odotuksia Blastin syksyn finaaliturnauksen tuoreen voittajan Heroicin 2-1 tuloksella. Molemmat veivät omat karttavalintansa selkeällä erotuksella nimiinsä ja ratkaiseva kolmas kartta ratkesi vasta jatkoajalla, kun toinen jatkoaika toi tarvittavan erotuksen joukkueiden välille. Ottelun päähahmo oli OG:n AWP-pelaaja Degster, kun venäläinen takoi todella kovat lukemat päätöskarttaan. Anubiksessa Degsterin tulos oli +21 KD, kun seruaavaksi paras lukema kartassa oli Heroicin cadiaNin +2 KD. Ilman AWP-pelaajansa panosta olisi OG poistunut selkeän päätöskartan tappion kanssa pois palvelimelta. Degsteriin on kohdistettu jo vastaavia odotuksia alusta asti, mutta vielä tähän mennessä hänen näyttönsä OG:n riveissä ovat olleet alle odotusten verrattuna edellisissä joukkueissa tapahtuneeseen suorittamiseen. Muuten joukkueen yksilötason tekeminen ei antanut lupaa riemuun voitosta huolimatta, kun varsinkin flameZilla on paljon parannettavaa reservissä.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Vitality vahva näyttö

Vitality avasi turnauksen suoralla 2-0 voitolla NaVista, kun tuttu tehokaksikko ZywOo ja Spinx olivat irti NaVia vastaan. Tähän lisättynä muulta kolmikolta näyttävät yksilösuoritukset yksittäisten tiukkojen tärkeiden kierrosten kääntämiseksi ja 2-0 voitto oli pedattu Vitalitylle. ZywOon vire ei ota laantuakseen, mutta Spinxin avausottelu oli positiviinen yllätys, kun hän on tuskaillut suoritustasonsa kanssa Vitalityssa. ENCEn kirkkain tähti ei ole löytänyt samaa suoritusvarmuutta, vaan eilisen kaltaiset otteet ovat olleet valonpilkahduksia yksittäisissä kartoissa. Vitalitylla on kaikki edellytykset paperilla haastaa missä tahansa turnauksessa voitosta, mutta tähän mennessä muut joukkueet ovat poimineet marjat joukkueen nenän edestä, kun syksy on ollut tittelien osalta vaikea kaikille nimekkäille joukkueille. Eilisen perusteella Vitality on saanut kuitenkin korjattua osan sen tyyppivirheistä pois ja vaikkakin NaVi ei ole parhaassa formissaan, on 2-0 voitto vahva lausunto muiden suuntaan.

Karttojen osalta tarjolla on yksi jokerikortti, kun Anubis on kaikille joukkueille iso kysymysmerkki voimasuhteiden osalta. Tästä huolimatta kartta on saanut jo useamman näytön otteluissa avauspäivän aikana. Vitality jatkaa Ancientin poistamista ja OG Nuken, joten Anubis pääsee vähintään toiselle bannikierrokselle asti mukaan. Jäljelle jäävistä kartoista Mirage, Vertigo ja Overpass ovat Vitalitya suosivia. Inferno taas on OG:n paras valttikortti ja se ottaa tämän omaksi karttavalinnakseen lähes varmasti. Vitalityn parempi karttavalikoima yhdistettynä paperilla parempaan joukkueeseen kääntää kuitenkin vedot ranskalaisorganisaation suuntaan. Degsteriltä vaaditaan hirmunäytös ZywOota vastaan, jos joukkue mielii toistaa eilisen lopputuloksen. Varsinkin omassa karttavalinnassaan Vitality on vahva ja lapulle otetaankin toisen kartan tasoitusta.

BET365 Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisveto (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!