18.12. CS:GO, Blast Premier World Final: Liquid – G2 | Palaset viimein kohdallaan

18.12.2022 klo 12:00

Ottelun voittaja: G2

Panos
1.5/5

CS:GO:n viimeinen isompi turnaus vuodelle 2022 huipentuu sunnuntaina, kun vuorossa on Blast Premier World Finalin loppuottelu. Turnauksen finaalissa nähdään pienoiset yllättäjät, kun Liquid ja G2 ratkaisevat vuoden viimeisen pokaalin kohtalon. Molemmat ovat olleet kategoriaa ”kovat odotukset ja vielä suuremmat pettymykset”, kokoonpanojensa osalta, mutta nyt toisella on mahdollisuus päättää vuosi onnistumiseen. Ottelu alkaa jo 12:00 Suomen aikaa ja se on paras kolmesta (BO3).

Liquid hyötyi kaaviosta

OG:n venyminen lohkovaiheessa tarjoili Liquidille eiliseen välierään suhteessa helpomman vastuksen, kun OG huolimatta tasonnostostaan aiempaan vaiheeseen vuotta, ei ollut vielä valmis haastamaan Liquidia voitosta. Liquidin osalta taas YEKINDAR on lunastanut odotukset, kun entry-fragger roolissa viihtyvä nuori pelaaja tarjoaa jatkuvasti etulyöntiaseman mahdollisuuden kierroksille omalle joukkueelleen. Liquid ei ole vielä onnistunut nostamaan pokaalia kuluvan kalenterivuoden aikana, joten voitto finaalista tekisi organisaatiolle enemmän kuin hyvää. Liquid on ollut ahkera Anubiksen pelaaja tässä turnauksessa, kun eilen loistaneen EliGEn mukaan joukkue on luottavainen ko. kartan suhteen. Myös muut ovat onnistuneet päätösturnauksessa, kun NAF ja oSee ovat antaneet parastaan palvelimella.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

G2, joko viimein?

G2:n uudistuneen kokoonpanon taival ei ole ollut helppo ja finaalipaikka on ensimmäinen nykyiselle viisikolle. Paperilla joukkueelle haalittiin yksi skenen kovimpia jengejä, kun pelätyt Kovacin serkukset (NiKo ja huNter-) vahvistuivat kovan hypen saattelemana joukkueeseen saapuneella nuorella AWP-taiturilla m0NESYlla ja tasaisudestaan tunnetulla rifle-pelaaja jks:llä. Syyskaudeksi joukkue vaihtoi suomalaisen aleksib:n tilalle pelaajien mukaan paremmin pelityyliin sopivan HooXin, mutta aina tähän hetkeen asti tulokset ovat olleet pettymys skenen yhdelle suurimmista. Varsinkin HooXin yksilötason suorittaminen on saanut paljon kritiikkiä ja ansaitusti. Optimitilanteessa IGL saa keskittyä vain taktiseen puoleen, kun muulla nelikolla on enemmän kuin tarpeeksi tulivoimaa paikkaamaan yksittäinen heikompi pelaaja. Vasta tässä turnauksessa tämä on realisoitunut, kun kaikki neljä ovat olleet vakuuttavia tilastojen osalta. G2 jopa voitti kartan NiKon ollessa bottomina, mikä on ollut todella harvinaista syksyn osalta. Saman tahdin jatkuessa ei HooXin negatiiviset tilastot eivät kaada venettä.

Selkein erotus joukkueiden osalta on AWP-osastolla. OSee ei ole saman kalibeerin AWP-pelaaja kuin tällä hetkellä koko turnauksen kärkipaikkaa tilastoissa pitävä m0NESY. Tämän kaksikon välisen erotuksen kuromiseksi YEKINDARin, NAFin ja EliGEn on oltava parhaimmillaan, koska G2 rankaisee tämän etulyöntiaseman OG:ta paremmin. Rifle-osasto on kuitenkin G2:n eniten peliää on parantanut osa-alue, kun NiKon lisäksi myös huNter- ja jks ovat olleet pelin päällä tämän turnauksen osalta. Välierään pääsyyn asti G2:n pelistä olisi voinut olla skeptinen, mutta FaZen 2-0 kaataminen osoitti jo merkkejä isommasta muutoksesta joukkueen pelin osalta, kun kokonaisuutena vuoden 2022 paras joukkue sai tyytyä 3-4 sijoituksiin tällä kertaa.

Anubis, anubis, anubis

Karttojen osalta G2 menettää vakiovalintansa Nuken, kun joukkue ottanee Infernon, jossa se kaatoi myös Outsidersin aiemmin tällä viikolla. Liquid taas halunnee Miragen omaksi valinnakseen sen ollessa selkeästi sen paras karttavalinta, kun Vertigo ja Ancient ovat enemmän aloituspuolesta riippuvaisia ja voimasuhteiden osalta tasaisia. Anubis on jokerikortti, joka saattaa hyvinkin olla jälleen decider, kun Liquid on pelannut kartan jo kolmesti ja G2 on pelannut kerran sekä päästi vielä toisen kerran sen läpi decideriksi. Tasaisissa finaaliasetelmissa katseet suuntautuvat joukkueiden formiin turnauksen osalta ja tässä G2 on näyttänyt paremmalta, kun paperilla ”superjoukkue” lunastaa viimein alustavasti siihen kohdistuvia odotuksia. Ilman YEKINDARin timanttista entry-työskentelyä G2 nostaa tänään pokaalia ja myös pelivalinta kohdistuu siihen suuntaan, kun kertoimet ovat edelleen lähellä tasabookkia.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisveto (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!