17.1 Australian Avoimet: Max Purcell – Emil Ruusuvuori | Nappaako Ruusuvuori kauden ensimmäisen voiton?

17.1.2023 klo 04:00

Ruusuvuori -1.5 erää

Panos
2.5/5

Maanantain ja tiistain välisenä yönä tenniksen Australian avoimet aloitetaan myös suomalaisten osalta, kun Emil Ruusuvuori kohtaa australialaisen Max Purcellin. Pystyykö selkeänä ennakkosuosikkina otteluun lähtevä Ruusuvuori nappaamaan kauden avausvoiton, vai venyykö Purcell yllätykseen kotiyleisön edessä?

Haluatko katsoa Australian avointen otteluita suorana?

Ruusuvuori aloittanut kauden kahdella tappiolla

Emil Ruusuvuoren osalta kausi on käynnistynyt nihkeästi, sillä suomalainen on hävinnyt molemmat kahdesta pelaamasta ottelustaan. Kauden avausottelussaan Ruusuvuori sai kyytiä ranskalaiselta Benjamin Bonzilta, joka paketoi suomalaisen 6-1, 7-6(4) lukemin. Ensimmäisessä erässä Ruusuvuorella ei ollut mitään aseita erinomaisesti pelannutta Bonzia vastaan, mutta toisessa erässä Ruusun pelaaminen oli jo kelvollisella tasolla.

Kauden toisen ja toistaiseksi viimeisimmän ottelunsa Ruusuvuori pelasi Adelaide 2 -turnauksessa, jolloin suomalainen kohtasi ruotsalaisen Mikael Ymerin. Ruusuvuori hävisi Ymeriäkin vastaan ottelun avauserän, mutta Bonzi-ottelusta poiketen onnistui nappaamaan toisen erän nimiinsä 4-6 lukemin. Kolmannessa erässä Ruusuvuori hävisi kuitenkin ensimmäisen syöttönsä, ja kun hän vihdoin onnistui murtamaan Ymerin syötön, murtui suomalainen itse heti perään takaisin.

Tappiosta huolimatta Ruusuvuoren pelaaminen oli lupauksia herättävää, eikä hän toki huonolle pelaajalle hävinnyt, sillä Ymer on parhaimmillaan yksi koko kiertueen parhaista puolustajista. Ruusuvuoren ykkössyötön osumaprosentti oli hyvä (71%), mutta lukuisat pakottamattomat virheet, joita kertyi peräti 37 kappaletta, murskasivat haaveet kauden avausvoitosta.

PINNACLE KELPAISIKO MAAILMAN PARHAAT KERTOIMET & KORKEIMMAT PANOSRAJAT?Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Pinnacle on MGA:n lisensoima: MGA/CL2/1069/2015

Purcell karsintojen kautta turnaukseen

Viime aikoina lähinnä nelinpeliin keskittynyt Purcell sai paikan Australian avointen pääkaavioon karsintojen kautta. Avauskierroksella australialaispelaaja kaatoi italialaisen Marco Cecchinaton, joka joutui jättämään leikin kesken ensimmäisen erän jälkeen, eikä toisella kierroksella kohdatusta Damir Dzumhuristakaan ollut juuri enempää vastusta. Kummankaan herran kaatamisesta ei kuitenkaan kannata vetää sen suurempia johtopäätöksiä, sillä Dzumhurin peli on ollut täysin sekaisin jo pidemmän aikaa, eikä Cecchinato ole koskaan ollut edes Challenger-tason pelaaja nopeilla alustoilla.

Karsintojen viimeisellä kierroksella kohdattu Matteo Arnaldi sen sijaan on lupaava tulevaisuuden nimi, mutta maanmiehensä Cecchinaton tapaan myös Arnaldin vahvin alusta on massa. Tyylikkään voiton Purcell toki otti, ja erityiset kehut hän ansaitsee ykkössyötöstään, joka osui kenttään komealla 74.6% tehokkuudella.

Syöttö-volley -pelityylistään tunnetun Purcellin syöttö kulki hyvällä tasolla myös muissa karsintaotteluissa, josta kertoo esimerkiksi syöttöjen ässäprosentti (19,26%). Prosenttilukema tarkoittaa sitä, että lähes joka viides australialaisen syöttö karsintojen aikana oli ässä. Ruusuvuorta vastaan tällainen lukema ei kuitenkaan tule toteutumaan, vaikka Purcell samaan tapaan ykköset kenttään nakuttaisikin.

Ruusuvuori nappaa selkeän voiton

Vaikka Purcell hoiti karsinnat tyylipuhtaasti häviämättä erääkään, olivat australialaisen vastustajat erityisesti kahdella ensimmäisellä kierroksella suorastaan surkeita. Ruusuvuori on myös Arnaldiin verrattuna aivan eri tason vastustaja, ja Purcellilta vaaditaan likipitäen täydellistä suorittamista, mikäli hän mielii suomalaisen haastaa.

Ruusuvuori tulee hallitsemaan kaikkia pidempiä palloralleja, ja vaikka Purcell yrittäisi pitää pisteet lyhyinä, pystyy suomalaispelaaja hyökkäämään vastaan sekä kämmenellä että rystyllä. Purcellin kannalta nihkeää on myös se, että Ruusuvuori tykkää lyödä palloa todella aikaisessa vaiheessa, jonka myötä verkolle nouseminen on normaalia vaikeampaa. Ruusuvuoren vahvuuksiin kuuluvat myös linjaa pitkin lyötävät lyönnit, jotka ovat tunnetusti myrkkyä syöttö-volley -pelaajia vastaan.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Slotimo tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!