18.1. Australian Avoimet: Kolmas päivä | Davidovich Fokina vs. Paul & Griekspoor vs. Van De Zandschulp

18.1.2023 klo 02:00

Davidovich Fokina - Paul | Yli 37.5 peliä

Panos
3/5

Tulevana yönä päästään jälleen seuraamaan huipputennistä, kun tenniksen Australian avoimet jatkuvat mielenkiintoisilla otteluilla. Tällä kertaa meidän fokus on kahdessa miesten ottelussa, joista löytyy erinomaista pelattavaa.

Ensimmäisessä ottelussa komean nousun viime kierroksella tehnyt Alejandro Davidovich Fokina saa vastaan tyylikkään 3-0 voiton avauskierroksella ottaneen Tommy Paulin. Jälkimmäisessä matsissa vastakkain on kaksi hollantilaista, kun Tallon Griekspoor lähtee haastamaan Botic Van De Zandschulpia, joka on voittanut kaksikon kaksi edellistä kohtaamista.

Haluatko katsoa Australian avointen otteluita suorana?

Alejandro Davidovich Fokina (2,51) – Tommy Paul (1,62)

Tommy Paul aloitti turnauksen vahvasti kaatamalla saksalaisen Jan Lennard Struffin suoraan kolmessa erässä. Vaikka Struffin ura on ollut viime vuosien aikana selvässä laskusuhdanteessa, ansaitsee Paul silti kehut esityksestään, sillä hän dominoi pelitapahtumia koko ottelun ajan. Yhdysvaltalaispelaaja löi ottelussa 20 ässää, 28 voittolyöntiä ja vain kahdeksan pakottamatonta virhettä, joka on todella pieni lukema suhteessa voittolyönteihin.

Davidovich Fokinan avausottelu ei ollut samanlaista ruusuilla tanssimista, sillä espanjalainen joutui kampeamaan voiton viiden erän kautta. Junioreiden Wimbledonin aikoinaan voittanut Davidovich Fokina aloitti ottelun täydellisesti, kun Alexander Bublik joutui toteamaan espanjalaisen paremmaksi 6-0 lukemin, mutta tämän jälkeen ottelun suunta muuttui, kun kazakstanilainen nappasi sekä toisen että kolmannen erän nimiinsä.

Davidovich Fokina onnistui kuitenkin nostamaan tasoaan oikealla hetkellä ja kääntämään ottelun itselleen sen jälkeen, kun hän oli selvittänyt kaksi murtopalloa neljännen erän seitsemännessä pelissä. Nousun taustalla oli erityisesti Davidovich Fokinan erinomainen palautuspelaaminen Bublikin kakkossyötöllä, sillä espanjalainen voitti neljännessä erässä 70% kazakstanilaisen kakkosista, ja ratkaisuerässä lukema oli 86%.

Vaikka Davidovich Fokinan ranking-sijoitus on Paulia parempi, ja vaikka espanjalaispelaaja on menestynyt myös ATP Tourilla jenkkiä paremmin, lähtee Paul silti otteluun kertoimien valossa selvänä suosikkina. On toki totta, että Paul on kovalla alustalla Davidovich Fokinaa parempi pelaaja – erityisesti paremman syöttöpelaamisensa ansiosta. Espanjalainen on kuitenkin Paulia monipuolisempi pelaaja, ja hän on parhaana päivänään yksi kiertueen parhaista palauttajista.

Paulin asema ennakkosuosikkina on oikeutettu, mutta helpolla hän ei tule pääsemään. Davidovich Fokinalta löytyvät kaikki tarvittavat aseet Paulin haastamiseen, ja jatkoonpääsijää saatetaan joutua hakemaan pitkän kaavan kautta. Mikäli Davidovich Fokina pystyy pelaamaan totutun monipuolisesti ja rikkomaan lyönneillään pelin rytmiä, on jenkille luvassa vaikeuksia.

Vihje: Yli 37.5 peliä @1,847 | 3u

PINNACLE KELPAISIKO MAAILMAN PARHAAT KERTOIMET & KORKEIMMAT PANOSRAJAT?Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Pinnacle on MGA:n lisensoima: MGA/CL2/1069/2015

Tallon Griekspoor (2,11) – Botic Van De Zandschulp (1,82)

Kahden hollantilaisen pelaajan välisestä ottelusta ei takuulla lyöntivoimaa tule puuttumaan, sillä sekä Tallon Griekspoor että Botic Van De Zandschulp osaavat laittaa palloon vauhtia. Kaksikko on kohdannut urallaan neljästi aiemmin, ja näistä kolme on päättynyt Van De Zandschulpin voittoon. Viime vuonna parivaljakko kohtasi toisensa kaksi kertaa, ja molemmilla kerroilla Van De Zandschulp oli parempi suoraan kahdessa erässä.

Tämän kalenterivuoden aikana Griekspoor ei maanmiestään ole kohdannut, eikä hän ole hävinnyt kuluvan kauden aikana vielä otteluakaan. Ennen Melbourneen saapumista Griekspoor kävi voittamassa ATP Pune 250 -turnauksen, ja voittokulkunsa aikana hollantilainen hävisi vain yhden erän. Myös Australian avoimet Griekspoor aloitti tyylikkäällä 3-0 voitolla, joskin vastassa oli lähinnä massapelaajana tunnettu Pavel Kotov.

Van De Zandschulp aloitti turnausurakkansa selvästi laadukkaampaa vastustajaa vastaan, kun verkon toiselle puolelle asteli Ilya Ivashka. Maailmanlistalla jo 71. sijalle asti valahtanut Ivashka onnistui aiheuttamaan hollantilaiselle yllättävän suuria ongelmia, joskin osittain tämä johtui Van De Zandschulpin lukuisista pakottamattomista virheistä, joita kertyi erityisesti ottelun toisessa ja kolmannessa erässä.

Osittain tästä johtuen Ivashkalle siuntaantui ottelussa peräti 21 murtopalloa, mutta juuri näissä paikoissa Van De Zandschulpin syöttö toimi, sillä hän onnistui pelastamaan murtopallot 81 prosenttisesti. Tiukassa paikassa syöttö oli siis kunnossa, ja silloin kun myös virheet pysyivät kurissa (ensimmäinen erä, sekä kolmannen ja neljännen erän toiset puoliskot), oli Van De Zandschulpin pelaamista ilo katsella.

Van De Zandschulp aukesi otteluun kertoimien valossa yli 63%:n suosikkina, mutta kertoimet tasoittuivat monella vedonlyöntisivustolla hyvin nopeasti. Griekspoor on toki pelannut todella vahvan alkukauden, mutta kohdatuista vastustajista vain Benjamin Bonzi on ollut tasoltaan lähellä Van De Zandschulpia.

Vuoden Griekspooria vanhempi Van De Zandschulp on merkittävästi maanmiestään parempi palauttaja, sillä esimerkiksi viime vuonna Griekspoor voitti kovalla alustalla palautuspisteet 33.6% keskiarvolla, kun Van De Zandschulpilla vastaava lukema oli 38.6%. Ja vaikka Griekspoor on tunnettu kovana syöttäjänä, ei hänen syöttöjen voittoprosentti ollut viime kaudella kuin 1.9% Van De Zandschulpia parempi.

Van De Zandschulpin lyöntivalikoima on myös selvästi Griekspooria monipuolisempi, ja hän on 191 senttiseksi pelaajaksi hyvä liikkuja, jonka ansiosta hän on myös hyvä puolustaja. Kaiken kaikkiaan Van De Zandschulp on siis maanmiestään vähintään muutaman napsun parempi pelaaja. Mikäli suuria ihmeitä ei tapahdu, nappaa hän keskiviikkona kolmannen voiton putkeen Griekspoorista.

Vihje: Van De Zandschulp voittaa @1,82 | 2u

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Slotimo tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!