16.1. Australian Avoimet: Ensimmäinen päivä | Nakashima vs. McDonald, Hanfmann vs. Hijikata & Andreescu vs. Bouzkova

16.1.2023 klo 03:30

Nakashima - McDonald | Yli 38.0 peliä

Panos
1.5/5

Tenniksen Australian avoimet käynnistyvät maanantaina ensimmäisen kierroksen otteluilla. Turnauksen avauspäivänä päästään seuraamaan useita mielenkiintoisia kohtaamisia, kun maailman parhaat pelaajat lähtevät taistelemaan vuoden ensimmäisen Grand Slam -turnauksen voitosta. Meidän katse suuntautuu kolmeen otteluun, joista kaksi pelataan miesten ja yksi naisten turnauksessa.

Ensimmäisessä miesten ottelussa vastakkain on kaksi amerikkalaista, ja toisessa matsissa villin kortin turnaukseen saanut australialainen lähtee kotiyleisön tuella jahtaamaan uran ensimmäistä voittoa Grand Slam -tasolla. Naisten ottelussa parhaimmillaan maailmanlistan neljäntenä ollut ja aikuisurallaan yhden Grand Slamin voittanut kanadalainen saa vastaan junioreiden US Openin vuonna 2014 voittaneen tshekin.

Haluatko katsoa Australian avointen otteluita suorana?

MIEHET

Brandon Nakashima (1,58) – Mackenzie McDonald (2,56)

Brandon Nakashima lähtee avauskierroksen otteluun selvänä voittajasuosikkina, mutta mitään ylijuoksua 21-vuotiaalta jenkiltä tuskin nähdään. Vaikka Nakashima on perustasoltaan kuusi vuotta vanhempaa maanmiestään muutaman napsun parempi pelaaja, on Mackenzie McDonald pelityyliltään ikävä vastustaja entiselle junioreiden maailmanlistan kolmoselle.

McDonald on nimittäin erinomainen puolustaja, joka jaksaa juosta tunti toisensa jälkeen kulmasta kulmaan hakemaan palloja takaisin peliin. 27-vuotias jenkki pystyy haastamaan Nakashiman baselinesta, ja erityisesti pitkissä palloralleissa hän tullee olemaan vähemmän virhealtis kuin Nakashima.

Syöttöpelaamisessa Nakashima on McDonaldia edellä, mutta palautuspelaamisessa nuoremmalla jenkillä on ollut ajoittain suuria ongelmia. Nakashimalla on myös ollut vaikeuksia pitää pelillinen taso korkealla koko otteluiden ajan, ja entistä vaikeampaa se tulee olemaan paras viidestä -formaatilla pelattavassa Grand Slam -ottelussa, varsinkin kun vastassa on McDonaldin kaltainen ehtymätön työmyyrä.

Nakashima lyö suurella todennäköisyydellä itsensä jatkoon, mutta suoraa 3-0 voittoa häneltä tuskin nähdään.

Vihje: Yli 38.0 peliä @1,826 | 1.5u

Yannick Hanfmann (1,86) – Rinky Hijikata (2,14)

Junioriurallaan muun muassa Olympiahopeaa voittaneen ja kaksi kertaa Australian vuoden junioriurheilijaksi valitun Rinky Hijikatan ammattilaisura ei ole lähtenyt sellaiseen lentoon kuin odotettiin. 21-vuotias Hijikata ei ole onnistunut vakiinnuttamaan paikkaansa ATP-tasolla, mutta alkuvuoden aikana hän on esiintynyt lupauksia herättävästi, voittamalla muun muassa James Duckworthin ja nappaamalla erän Denis Shapovalovilta.

Yannick Hanfmannin osalta vuosi käynnistyi tappiolla Adelaiden karsinnoissa, mutta Aussien karsinnat hän hoiti tyylikkäästi. Uransa aikana lähinnä massakentillä meritoitunut Hanfmann eteni viime vuonna uransa ensimmäistä kertaa Australian avointen toiselle kierrokselle, ja vahvana syöttäjänä Melbournen nopeat kentät sopivat hänelle mainiosti.

Palloralleissa Hanfmann on kuitenkin heikko, sillä hänen liikkeensä ei riitä nopeilla alustoilla, joka on yksi syistä, miksi hän on läpi uransa suosinut massakenttiä. Hijikata sen sijaan on pienikokoisena pelaajana vahva palloralleissa, mutta syöttäjänä Hanfmannia heikompi. Molemmilla pelaajilla on siis selkeät vahvuutensa, ja ottelusta on odotettavissa hyvin tasainen.

Sekä Hanfmann että Hijikata tulevat saamaan syötöillään varsin paljon ”ilmaisia” pisteitä: Hanfmann vahvan syöttönsä ansiosta, ja Hijikata sen vuoksi, ettei Hanfmann ole hidasliikkeisenä pelaajana kovinkaan hyvä palauttaja. Syötönmurtoja siis tuskin kovin hirveästi nähdään, ja on hyvin mahdollista, että ottelussa nähdään tie-break jos toinenkin.

Vihje: Yli 37.0 peliä @1,847 | 2u

PINNACLE KELPAISIKO MAAILMAN PARHAAT KERTOIMET & KORKEIMMAT PANOSRAJAT?Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Pinnacle on MGA:n lisensoima: MGA/CL2/1069/2015

NAISET

Bianca Andreescu (1,74) – Marie Bouzkova (2,21)

Bianca Andreescu johtaa kaksikon välistä H2H-tilastoa 2-1 lukemin, joskin viimeisimmässä kohtaamisessa nuori kanadalainen joutui taipumaan, kun Marie Bouzkova nappasi voiton 6-7(9), 6-2, 7-5 lukemin. Tuon kohtaamisen lopputulos kuvastaa hyvin sitä, millaista ottelua on jälleen kerran odotettavissa, kun voimasuhteiltaan hyvin lähellä toisiaan olevat pelaajat kohtaavat.

Molemmat pelaajat ovat vahvoja lyöjiä ja syöttäjiä, joskin pelityyleiltään Andreescu ja Bouzkova ovat hieman erilaisia. US Openin vuonna 2019 voittanut Andreescu tykkää pysytellä takarajalla ja rakentaa pisteitä vahvoilla groundstrokeilla. Joskin pelkkiin groundstrokeihin kanadalaisen pelityyli ei perustu, sillä hän tykkää rikkoa rytmiä myös sliceillä ja dropshoteilla, joita hän uskaltaa hakea kaukaa verkolta takarajan tuntumasta.

Bouzkova sen sijaan on enemmän all-court -tyylinen pelaaja, joka on liikkujana yksi koko kiertueen parhaista. Junioreiden US Openin aikoinaan voittaneen tshekin virhemäärät ovat myös yllättävän vähäisiä, vaikka hän heiluu pisteiden aikana siellä sun täällä päin kenttää.

Matchup on siis hyvin mielenkiintoinen, eikä kummallekaan pelaajalle ole odotettavissa helppoa voittoa. Tämä nostaa ottelun peliodottamaa, jota nostaa myös se tosiasia, että molemmat naiset ovat laadukkaita syöttäjiä. Ei olisi yllätys, mikäli eriä jouduttaisiin ratkomaan pitkän kaavan kautta.

Vihje: Yli 21.0 peliä 1,819 | 2/5u

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Slotimo tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!