19.1. Australian Avoimet: Pablo Carreno-Busta – Benjamin Bonzi | Pystyykö Bonzi haastamaan kokeneen espanjalaisen?

18.1.2023 klo 02:00

Yli 37.0 peliä

Panos
2.5/5

Australian avointen toisella kierroksella päästään torstain vastaisena yönä seuraamaan hyvin mielenkiintoista ottelua, kun espanjalainen Pablo Carreno-Busta saa vastaan ranskalaisen Benjamin Bonzin. Pystyykö Carreno-Busta etenemään seitsemännen kerran putkeen Australian avointen kolmannelle kierrokselle, vai romuttaako 26-vuotias Bonzi kokeneen 31-vuotiaan espanjalaisen haaveet?

Haluatko katsoa Australian avointen otteluita suorana?

Carreno-Busta kauden avausvoittoon

Carreno-Bustan osalta kausi käynnistyi tappiolla, kun korealainen Soon Woo Kwon kaatoi 31-vuotiaan espanjalaisen Adelaide 2 -turnauksen neljännesvälierissä. Gijonista maailmalle ponnistanut Carreno-Busta käänsi kuitenkin kurssinsa nopeasti, kun kokeneen espanjalaisen jyrän alle jäi argentiinalainen Pedro Cachin suoraan kolmessa erässä.

Carreno-Bustan syöttö kulki läpi ottelun erinomaisesti, eikä Cachin onnistunut murtamaan espanjalaisen syöttöä kertaakaan. Espanjalainen voitti ykkössyötöllään 89.8% pisteistä, ja esimerkiksi kolmannessa erässä Carreno-Busta ei hävinnyt ykkössyötöllään yhtään pistettä.

Espanjalaisen harmiksi myös Cachin syötti niin ensimmäisessä kuin kolmannessa erässä varsin timanttisesti, jonka johdosta erävoittoa ratkottiin kahteen otteeseen tie-breakin kautta. Toki Carreno-Bustan palautuspelaaminen oli myös hänen standardeillaan heikkoa, eikä aivan kaikkea kunniaa pitkistä eristä voi sysätä Cachinin harteille.

PINNACLE KELPAISIKO MAAILMAN PARHAAT KERTOIMET & KORKEIMMAT PANOSRAJAT?Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Pinnacle on MGA:n lisensoima: MGA/CL2/1069/2015

Bonzi aloittanut kauden vahvasti

Bonzi aloitti kuluvan kalenterivuoden vahvasti, kun ranskalaispelaaja eteni Punen ATP 250 -turnauksessa aina finaaliin asti. Turnausmatkan aikana Bonzi nappasi suorat 2-0 voitot muun muassa Emil Ruusuvuoresta ja Filip Krajinovicista, sekä hienon 2-1 voiton hollantilaisesta Botic Van De Zandschulpista.

Punea seuranneesta Adelaide 2 -turnauksesta Bonzi putosi ylättäen heti ensimmäisellä kierroksella 35-vuotiaalle Robin Haaselle, mutta paluu voittojen tielle kävi nopeasti. 26-vuotias Bonzi otti kauden viidennen voittonsa lupaavan italialaisen Mattia Belluccin kustannuksella, joka esiintyi Australian avointen karsinnoissa todella vahvasti.

Avauserässä Bonzilla oli isoja vaikeuksia syöttöpelaamisen kanssa, jonka myötä Bellucci nappasikin erän nimiinsä, mutta tämän jälkeen ottelu käytiin vahvassa ranskalaispelaajan komennossa. Bonzi paitsi syötti Bellucia paremmin, myös hallitsi pidempiä palloralleja selvällä tavalla. Erityisen hyvää Bonzin pelaamisessa oli kuitenkin palautuspelaaminen, sillä toisesta erästä lähtien Bonzi voitti keskiarvolta yli 58% Belluccin kakkossyötöistä.

Carreno-Busta nappaa jatkopaikan, mutta kuinka helposti?

Carreno-Busta on voittanut Australian avointen toisen kierroksen ottelunsa jo kuutena vuotena putkeen, ja tuon putken jatkuminen on todennäköistä myös tänä vuonna. Helpolla kokenut espanjalainen ei kuitenkaan tule pääsemään, kun vastaan astelee hyvävireinen Bonzi.

Vaikka Bonzi ei pitkissä palloralleissa Carreno-Bustalle pärjääkään, pystyy hän aggressiivisen pelityylinsä ansiosta varmasti aiheuttamaan harmaita hiuksia maailmanlistan 15. sijalla olevalle espanjalaiselle. Myös syöttöpelissä Bonzi pystyy haastamaan Carreno-Bustan, mikäli hän pystyy nostamaan ykkössyötön osumaprosenttinsa viime matsista (50%) edes hiukan lähemmäs viime kauden kovan kentän keskiarvoaan (61%).

Jatkopaikka jäänee ranskalaisen osalta haaveeksi, mutta ei olisi suuri yllätys, mikäli hän erän jos toisenkin onnistuisi voittamaan. Tämän johdosta paras pelivalinta otteluun on pelioveri, jossa nykykerroin 37.0 linjalle on pelaajien voimasuhteet huomioiden oikein mukava.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Slotimo tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!