30.6. ATP Wimbledon: Emil Ruusuvuori – Botic Van De Zandschulp | Nappaako suomalaispelaaja jatkopaikan?

30.6.2022 klo 13:00

Ruusuvuori voittaa

@2.28

Panos
1.5/5

Torstaina miesten Wimbledonin toisella kierroksella nähdään suomalaisväriä, kun Emil Ruusuvuori saa vastaan hollantilaisen Botic Van De Zandschulpin.

Jatkuuko Ruusuvuoren turnausmatka kolmannelle kierrokselle, vai nappaako Van De Zandschulp revanssin parin viikon takaisesta tappiostaan?

Ruusuvuori neljän erän kautta voittoon

Emil Ruusuvuori eteni tiistaina ensimmäistä kertaa urallaan Wimbledonin toiselle kierrokselle, kun suomalaisässä kaatoi japanilaisen Yoshihito Nishiokan 6-2, 6-2, 4-6, 6-4 lukemin.

Ruusuvuori aloitti ottelun todella vakuuttavasti, eikä Nishiokalla ollut kahdessa ensimmäisessä erässä mitään mahdollisuuksia vastata suomalaispelaajan rummutukseen.

Kolmannessa erässä Ruusuvuoren syöttöpelaaminen alkoi kuitenkin hieman heiketä, ja kun pakottamattomia virheitäkin alkoi tulla enemmän kuin voittolyöntejä, pääsi Nishioka otteluun mukaan.

Neljännessä erässä Ruusuvuori onnistui kuitenkin nostamaan tasoaan, ja vaikka syöttöpelaaminen ei avauserien tasoista ollut, oli erinomainen palautuspelaaminen voiton takeena.

Ruusuvuori onnistui luomaan itselleen ottelussa peräti 21 murtopalloa, ja laadukas palautuspelaaminen läpi ottelun tulee olemaan tärkeää myös Nishiokaa merkittävästi paremmin syöttävää Van De Zandschulpia vastaan.

Merkittävä asia tulee olemaan myös se, että Ruusuvuori pystyisi syöttämään tasaisen laadukkaasti koko ottelun ajan. Suomalaispelaajan syöttötyöskentely on ollut tällä kaudella selvästi parempaa kuin aiempina vuosina, sillä esimerkiksi viime kaudesta Ruusuvuoren syötönpitoprosentti on noussut yli 5 prosenttiyksikköä lukemasta 74.2% lukemaan 79.9%.

MR GREEN 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimustaLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006

Hollantilaispelaaja löi Lopezin maanrakoon

Joissain piireissä jopa seniiliksi kutsuttu Feliciano Lopez oli Botic Van De Zandschulpille vain suupala, kun hollantilaispelaaja löi kokeneen espanjalaisen tylysti ulos turnauksesta suoraan kolmessa erässä.

Tylyistä lukemista huolimatta Van De Zandschulpilta ei nähty kovinkaan ihmeellistä suorittamista, vaan 40-vuotiaalla Lopezilla ei vain yksinkertaisesti enää riittänyt Grand Slam -tasolla. Vaikka Van De Zandschulp voitti ykkössyötöistään peräti 91% ja kakkosista 68%, oli hänen ykkössyötön osumaprosenttinsa vain 51%.

Lopezin vajavainen liike ja muiltakin osin heikko palautuspelaaminen ei riittänyt haastamaan edes Van De Zandschulpin kakkosia, eikä hollantilaispelaaja murtunut ottelussa kertaakaan. Ja kun Van De Zandschulpin oma palautuspelaaminen toimi hyvin, oli ottelu nopeasti ohi.

Viime syksyn sensaatiopelaajana tunnetuksi tullut Van De Zandschulp on esittänyt myös kuluvalla kaudella hienoja otteita, josta hyvä osoitus on Queen’s Clubin finaalipaikka kesäkuun puolivälissä. Hyviä esityksiä ovat kuitenkin järjestään seuranneet heikot edesottamukset, eikä hollantilaispelaaja ole pystynyt esittämään tasaisen laadukasta tekemistä viikosta toiseen.

Ruusuvuori nappaa toisen voiton

Ruusuvuori ja Van De Zandschulp kohtasivat toisensa toistaiseksi ainoan kerran ATP-tasolla kesäkuun alussa Hertogenboschissa, jolloin suomalaispelaaja oli parempi 4-6, 6-2, 6-1 lukemin.

Van De Zandschulp onnistui paineistamaan Ruusuvuorta avauserässä laadukkailla ja hieman epäortodoksimaisilla lyöntivalinnoillaan (joista hän on tunnettu), mutta kun suomalaispelaaja alkoi pelata aktiivisemmin, oli Van De Zandschulp suurissa vaikeuksissa.

Mikäli Ruusuvuori pystyy pelaamaan myös torstaina tarpeeksi aggressiivisesti eikä anna hollantilaispelaajalle vapautta rytmittää palloralleja rauhassa, on suomalaispelaaja hyvin lähellä jatkopaikkaa kolmannelle kierrokselle.

Kirjoitushetkellä markkinatopin Ruusuvuoren voitolle tarjoaa Coolbet, joka palauttaa panoksen 2.28 kertaisena suomalaispelaajan napatessa jatkopaikan.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!