29.6. ATP Wimbledon: Casper Ruud – Ugo Humbert | Norjalaispelaaja vahvoilla

29.6.2022 klo 13:00

Ruud voittaa

Panos
2/5

Wimbledonin toisella kierroksella päästään keskiviikkona seuraamaan kahden nuoren pelaajan kohtaamista, kun 23-vuotias Casper Ruud saa vastaan 24-vuotiaan Ugo Humbertin. Onnistuuko Ruud etenemään ensimmäistä kertaa urallaan Wimbledonissa kolmannelle kierrokselle asti, vai yltääkö heikon alkukauden pelannut Humbert yllätykseen?

Ruud ensimmäistä kertaa Wimbledonin toiselle kierrokselle

Ranskan avointen finaaliin kesäkuun alkupuolella yltänyt Casper Ruud kohtasi Wimbledonin avauskierroksella espanjalaisen Albert Ramos Vinolasin. Espanjalainen sai kunnian olla historian ensimmäinen pelaaja, jonka Ruud Wimbledonin miesten kaksinpelissä voitti.

Vaikka kokenut Ramos ei onnistunut yhtäkään erää voittamaan, joutui nuori norjalaispelaaja tekemään kovan työn voittonsa eteen. Ruud ei ole tullut tunnetuksi nurmialustan suurena ystävänä, joten taisteluvoitto tunnetusti aina kovalla asenteella pelaavasta espanjalaisesta toi varmasti mukavan itseluottamusboostin Oslosta lähtöisin olevalle toisen polven ATP-pelaajalle.

Aiempina vuosina Ruud ei ole voittanut Wimbledonissa otteluakaan, mutta kehittynyt syöttöpelaaminen ja voimankäyttö mahdollistavat sen, että teoriassa hänellä on suotuisan kaavion ansiosta mahdollisuudet toistaa viime vuoden nelinpelitemppunsa ja edetä myös kaksinpelissä jopa puolivälieriin asti.

Lisäetua Ruudille tuo se, että Wimbledonin kentät ovat turnauksen alkuvaiheessa erittäin nopeita, joka sopii norjalaispelaajan kaltaiselle laatusyöttäjälle erinomaisesti.

MR GREEN 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimustaLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006

Humbert vaikeuksien kautta voittoon

Viime kesänä Hallen ATP 500 -nurmiturnauksen voittanut Ugo Humbert aloitti turnauksen 3-2-voitolla massajyräksi tituleeratusta Tomas Etcheverrystä, joka laittoi ranskalaispelaajan todella tiukoille.

Otteluun kertoimien valossa lähes 90 prosenttisena suosikkina lähtenyt Humbert pelasi ensimmäisessä erässä hyvin, mutta toisesta erästä lähtien ranskalaispelaaja oli suurissa vaikeuksissa erityisesti palautuspelaamisensa kanssa.

Argentiinalainen Etcheverry nappasi sekä toisen että kolmannen erän nimiinsä, mutta lopulta Humbert onnistui nousemaan valtavan taistelun jälkeen 1-2-tappioasemasta 3-2-voittoon.

Avauskierroksen ottelun tapaan Humbertin kauden ensimmäinen puolisko on ollut todella vaikea, sillä Hallen ja Miamin turnauksia lukuun ottamatta ranskalaispelaaja ei ole selviytynyt yhdessäkään turnauksessä toista kierrosta pidemmälle.

Kohtalaisen pitkänä pelaajana Humbert on hyvä syöttäjä ja omaa vahvan kämmenen, mutta muita vahvuuksia hänen pelissään ei tällä hetkellä juuri ole. Palautuspelaamisen kanssa on ollut todella vaikeaa, eikä rystykään ole toiminut sillä tavalla, kuin parhaimmillaan maailmanlistan 25. sijalla olleelta pelaajalta voisi odottaa.

Ruud lyö itsensä jatkoon

Vaikka Ruud on sanonut, että nurmialusta on tarkoitettu vain golfin pelaamiseen, riittää hänellä varmasti motivaatiota vuoden kolmannessa Grand Slamissa.

Norjalaispelaaja on Humbertia selvästi laadukkaampi pelaaja, eikä parina viime kautena säkenöinyt ranskalainen ole oikeastaan millään osa-alueella Ruudia edellä.

Mikäli Ruud saa syötön ja peruspelinsä kulkemaan, tulee Humbertin turnausmatka katkeamaan tuttuun tapaan toisella kierroksella.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!