29.6. ATP Wimbledon: Andy Murray – John Isner | Kotiyleisön suosikki marssii voittoon

29.6.2022 klo 13:00

Murray -1.5 erää

Panos
2/5

Wimbedonin toisella kierroksella päästään seuraamaan kahden kokeneen nimimiehen välistä kohtaamista, kun 35-vuotias Andy Murray kohtaa 37-vuotiaan John Isnerin.

Pystyykö kotiyleisön suosikki ja kaksinkertainen Wimbledon-mestari Murray jatkamaan voittojen tiellä, vai syöttääkö jättiläismäinen Isner itsensä jatkoon?

Isnerin ura laskusuhdanteessa

John Isnerin turnaustaival alkoi yskähdellen, sillä isokokoinen jenkkipelaaja tarvitsi peräti viisi erää maailmanlistan 206 sijalla majailevan Enzo Couacaudin kaatamiseksi. Joku voisi toki antaa Isnerille armoa siitä, että kyseessä oli hänen ensimmäinen ottelu kuukauteen ja ensimmäinen nurmiottelu koko kaudella.

Tästä huolimatta esitys lähinnä Challenger-tasolla uransa aikana pelannutta Couacaudia vastaan oli kysymysmerkkejä herättävä, sillä ranskalaispelaajan olisi pitänyt olla vahvana syöttäjänä tunnetulle jenkille vain suupala.

Toki maininnan arvoista on se, että vaikka ottelu Court 18:lla venyi viisieräiseksi, oli se Isnerin mittapuulla varsin lyhyt. Couacaudia vastaan Isner tarvitsi viidennessä erässä vain 12 peliä ottelun paketoimiseksi, joka oli 126 peliä vähemmän kuin 11 vuotta sitten samaisella kentällä Nicolas Mahutia vastaan.

Couacaudia vastaan Isner paukutti 53 ässää ja voitti 84% prosenttia ykkössyötöistä. Ykkössyötön osumaprosentti oli myös varsin hyvä 76, mutta palautuspelin tilastot olivat totutun heikot. Ykköspalautukset Isner voitti vain 26 prosenttisesti ja kakkospalautuksetkaan eivät tuoneet pisteitä kuin 18/53 kerroista.

Toki Isnerin pelitaktiikka nojaa palautuspelaamisen sijaan todella vahvaan syöttöpeliin, mutta mikäli jenkki haluaa Couacaudia kovempia pelaajia kaataa, pitäisi myös palautusten tuoda suuremmassa määrin pisteitä.

On kuitenkin vaikea nähdä, miten Isner pystyisi enää nykyisellään haastamaan maailman kärkinimiä, joihin myös Andy Murray parhaimmillaan kuuluu. Isokokoinen Isner on kärsinyt loukkaantumisista läpi uransa ja valtava rasitus on alkanut näkymään vuosi vuodelta enemmän 37-vuotiaan jenkin otteissa.

Tällä kaudella Isner on voittanut vain yhdessä turnauksessa enemmän kuin kaksi ottelua, ja kokenut pelimies on myös joutunut jättämään joitain turnauksia väliin rasituksen tasaamiseksi.

MR GREEN 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimustaLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006

Murray pienten vaikeuksien jälkeen voittoon

Isnerin tapaan Murrayn turnaus alkoi hieman nihkeästi, sillä kaksinkertainen Wimbledon-mestari paini syöttöongelmien kanssa avauserässä James Duckworthia vastaan. Toisesta erästä lähtien Murray otti kuitenkin ottelun komentoonsa ja kun syöttöpeli alkoi kulkemaan, ei Duckworthilla ollut oikeastaan minkäänlaisia mahdollisuuksia kokenutta brittipelaajaa vastaan.

Hyvän syöttöpelin lisäksi Murray pelasi vahvan ottelun myös palautuspelaamisen osalta. Vaikka ykköspalautuksista pisteitä tulikin laariin vain 27 prosenttisesti, onnistui entinen maailmanlistan ykkönen paineistamaan Duckworthia erityisesti laadukkailla kakkospalautuksilla. Niistä Murray nappasi pisteet itselleen peräti 62 prosenttisesti, ja vaikka vastaavaan prosenttilukuun ei Isneriä vastaan mahdollisuuksia olekaan, on britillä ehdottomasti iskun paikka myös jenkin kakkosissa.

Avauskierroksen vakuuttava voitto oli Murraylle varmasti helpotus myös paineiden takia, sillä Stuttgartin finaalitappion jälkeen 35-vuotias pelimies jätti muut esiturnaukset väliin pienten vammojen vuoksi. Tämä nosti hieman kysymysmerkkejä uransa aikana todella vakavista loukkaantumisista kärsineen pelaajan ylle, mutta Duckworthia vastaan mistään merkittävistä vammoista ei ollut enää tietoa.

Murray kaataa jälleen Isnerin

Murray ja Isner ovat kohdanneet aiemmin yhdeksän kertaa, ja jokainen kohtaamisista on päättynyt brittipelaajan voittoon. Toki on syytä huomioida, että kaksikon edellinen kohtaaminen nähtiin yli viisi vuotta sitten vuonna 2016, mutta pelaajien nykytilanteet huomioiden on vaikea nähdä, miten Isner pystyisi neitsytvoiton uudella vuosikymmenelläkään ottamaan.

Vaikka Murrayta on myös rautalonkaksi kutsuttu, pystyy kotiyleisön suosikki juoksemaan ja puolustamaan selvästi Isneriä paremmin. Hän kykenee nostamaan palloja takaisin peliin merkittävästi suuremmalla prosentilla kuin Isner, ja palautuspelaamisessa kokenut britti on selkeästi muutamaa vuotta vanhempaa jenkkiä edellä.

Jos Murray pelaa edes lähellä optimitasoaan, pitäisi hänen pystyä paketoimaan jo avauskierroksella vaikeuksissa ollut Isner vähintään kahden erän erolla.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!