6.7. ATP Wimbledon: Cristian Garin – Nick Kyrgios | Kestääkö King-Kyrgios ennakkosuosikin paineet?

6.7.2022 klo 13:00

Garin +2.5 erää

Panos
2.5/5

Wimbledonin puolivälierissä päästään keskiviikkona seuraamaan mielenkiintoista kohtaamista, kun australialainen Nick Kyrgios saa vastaan chileläisen Cristian Garinin.

Kestääkö Kyrgios ennakkosuosikin paineet, vai venyykö Garin yllätykseen?

Kyrgios jahtaa uransa ensimmäistä välieräpaikkaa

Kesäkuun alkupuolella sekä Stuttgartissa että Hallessa lupauksia herättävästi esiintynyt Nick Kyrgios on ollut Wimbledonissa erinomaisessa iskussa. Vaikka Kyrgiosin käyttäytyminen on jo tähän mennessä turnausta aiheuttanut pienimuotoista polemiikkia, on aussitähti keskittynyt pääsääntöisesti pelaamiseen, ja tulokset ovat puhuneet puolestaan.

Esimerkiksi toissa kierroksella Kyrgiosin jyrän alle jäi jo toistamiseen tämän kesän aikana kreikkalainen Stefanos Tsitsipas, joka kaatui isokokoisen aussin käsittelyssä suvereenilla tavalla. Tsitsipasin kaatoa seurasi voitto nousevasta jenkkipelaajasta Brandon Nakashimasta, joskin aivan yhtä ylivoimaisella tavalla tämä voitto ei irronnut.

Kyrgios hävisi ottelun avauserän, jonka jälkeen hän joutui pyytämään pientä lääkinnällistä apua olkapäähän. Tämä ei kuitenkaan aussin menoa hidastanut, sillä Kyrgios nappasi toisen erän nimiinsä upealla pelillä, ja myös kolmas erä merkattiin australialaiselle tie-breakin jälkeen.

Neljännessä erässä Kyrgiosin momentum katosi, ja Nakashima nappasi erän nimiinsä kera kahden syötönmurron. Ratkaisevassa viidennessä erässä Kyrgios oli kuitenkin jälleen rautaa, ja kovahkosta rasituksesta huolimatta aussin peli pysyi hyvin kasassa, eikä Nakashimalla ollut mitään mahdollisuuksia voittoon.

Vaikka ottelun alkupuolella vihoitelleesta olkapäävammasta ei selviä viitteitä enää ottelun loppuhetkillä nähty, on se silti omiaan nostamaan kysymysmerkkejä Kyrgiosin ylle loppuviikkoa ja mahdollisia mestaruushaaveita ajatellen.

Mikäli Kyrgiosin kroppa alkaa yhtään reistailemaan, on aussilla kova työ edessään, mikäli hän mielii kaataa loistavasta fysiikastaan tunnetun Garinin, puhumattakaan Novak Djokovicista tai Rafael Nadalista.

MR GREEN 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimustaLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006

Garin taisteluvoittoon De Minaurista

Massakenttien suurena ystävänä tunnettu Cristian Garin selvitti viime viikolla tiensä Wimbledonin neljännelle kierrokselle jo toisena vuotena putkeen, jota voidaan pitää pienimuotoisena yllätyksenä. Garin hävisi molemmat Wimbledonia edeltävät nurmiottelunsa suoraan kahdessa erässä heikoilla esityksillä, mutta kauden ainoassa nurmella pelattavassa Grand Slamissa chileläinen on jälleen löytänyt mainion pelivireen.

Kahdella ensimmäisellä kierroksella Garinin jyrän alle jäivät suoraan kolmessa erässä Elias Ymer ja Hugo Grenier, eikä kolmannella kierroksella kohdatusta Jenson Brooksbysta ollut juuri enempää vastusta, vaikka Garin kertoimien valossa selkeänä altavastaajana otteluun lähtikin.

Todellisen yllätyspaukun Garin kuitenkin aiheutti viime kierroksella, kun chileläispelaaja nousi käsittämättömällä tavalla kahden erän takaa match-tiebreakin kautta voittoon Alex De Minaurista. Australialaispelaaja on yksi maailman parhaista nurmipelaajista ja ottelun alku oli sen mukainen, mutta jo toisessa, vaikkakin tappiollisessa erässä, Garin alkoi löytää rytmiään.

Vaikka syötön kanssa oli pientä takkuilua, parani se ottelun edetessä hienosti, ja tiukoissa paikoissa Garin syötti loistavasti. Olennaisinta oli kuitenkin chileläisen erinomainen palautuspelaaminen, joka nousi katastrofaalisen avauserän jälkeen erinomaiselle tasolle.

Toisesta erästä lähtien Garin pystyi paineistamaan De Minauria erityisesti kakkossyötöllä, ja chileläinen voittikin niin toisessa, kolmannessa, neljännessä kuin viidennessä erässä vähintään 47% aussin kakkossyötöistä.

Kyrgios selvä suosikki, mutta ylijuoksua tuskin nähdään

Kyrgios lähtee keskiviikkona pelattavaan puolivälierään selvänä voittajasuosikkina, mutta helpolla piskuinen chileläinen ei tule kaatumaan. Pelaajat ovat pelityyleiltään toistensa vastakohtia, ja vaikka Kyrgiosilla monta napsua chileläistä parempi syöttö onkin, pystyy Garin aiheuttamaan aussitähdelle ongelmia nurmella.

Garin on erinomainen puolustaja ja yli muutaman lyönnin pituisissa palloralleissa selvästi Kyrgiosta varmempi pelaaja. Chileläinen on myös monesta massapelaajasta poiketen vahva lyöjä, kuten aiemmilla kierroksilla on päästy näkemään, joten hän pystyy tilaisuuden tullen myös paineistamaan Kyrgiosta. Aussitähti ei ole tullut tunnetuksi kovinkaan laadukkaana puolustajana, ja mikäli Garin saa pakotettua hänet liikkeeseen, voi aussipelaaja olla rasitus huomioiden kovassa pinteessä.

Vaikka Kyrgios on parhaimmillaan täysin pitelemätön pelaaja erityisesti nurmella, on Garinin kaltaisen taistelupelaajan kohtaaminen tässä vaiheessa turnausta iso haaste. Oikeutettu suosikki Kyrgios toki on, mutta suoraan kolmessa erässä hän tämänhetkistä Garinia lähtökohdat huomioon ottaen tuskin kykenee kaatamaan. Valitaan lapulle kohde ”Garin +2.5 erää”, jolle tarjotaan oikein mukavaa kerrointa.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!