6.7. ATP Wimbledon: Taylor Fritz – Rafael Nadal | Pystyykö hyvävireinen Fritz haastamaan jälleen Nadalin?

6.7.2022 klo 17:00

Fritz +5.0 peliä

Panos
3/5

Miesten Wimbledonin puolivälierät laitetaan pakettiin keskiviikkoiltana, kun kauden kaksi ensimmäistä Grand Slamia voittanut espanjalainen Rafael Nadal saa vastaan yhdysvaltalaisen Taylor Fritzin.

Pystyykö erinomaisesti esiintynyt Fritz voittamaan Nadalin toisen kerran putkeen, vai nappaako kokenut espanjalainen maukkaan revanssin?

Nadalilta väkevä paluu nurmelle

22-kertainen Grand Slam -voittaja Rafael Nadal on pelannut tällä kaudella loistavaa tennistä, ja espanjalaistähden peli on kulkenut myös nurmella, vaikka taukoa kyseiseltä alustalta ehti kertyä peräti kolme vuotta.

Kahdella ensimmäisellä kierroksella Nadal paketoi niin Francisco Cerundolon kuin Ricardas Berankisin neljässä erässä. Espanjalaispelaaja voitti molemmissa otteluissa kaksi ensimmäistä erää, mutta kadotti hieman otettaan häviten kolmannen erän molempia pelimiehiä vastaan. Erätappioiden jälkeen Nadal kuitenkin palasi tasolleen, eikä ratkaisua jouduttu hakemaan deciderista.

Kolmannella ja neljännellä kierroksella Nadal laittoi pökköä pesään aiempia kierroksia enemmän, kun sekä Lorenzo Sonego että Botic Van De Zandschulp joutuivat myöntämään Nadalin paremmakseen suoraan kolmessa erässä.

Nadal dominoi molempia herroja heti alkuhetkistä alkaen, joskin pientä tärinää espanjalaiselta nähtiin viimeiseksi jääneessä erässä Van De Zandschulpia vastaan. Nadal ei onnistunut pitämään otteluvoittoon oikeuttavaa syöttövuoroaan, vaan Van De Zandschulp onnistui viemään ratkaisun tie-breakiin.

Myös tiebreakissa Nadalilta nähtiin pari erikoista virhettä, ja hän oli ajoittain pahassa pulassa aggressiivisesti pelannutta hollantilaista vastaan. Loppujen lopuksi kokenut Nadal piti kuitenkin pintansa ja paketoi myös Van De Zandschulpin minimierissä.

MR GREEN 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimustaLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006

Fritz pelannut hienosti viime viikkoina

Amerikkalainen Taylor Fritz on pelannut hieman sekavan kauden ensimmäisen puoliskon, johon on mahtunut niin iloa kuin surua. Maaliskuussa Fritz nappasi Indian Wellsissä uransa ensimmäisen Masters 1000 -tason turnausvoiton, mutta tämän jälkeen oli pitkään hiljaista, eikä suurta menestystä kertynyt. Toki osasyynä tähän olivat lukuisat pikkuvammat, joista Fritz kevään aikana kärsi.

Myös nurmikausi käynnistyi vaikeasti, kun Fritz putosi kahdesta ensimmäisestä nurmiturnauksesta heti avauskierroksella, mutta viimeisessä esiturnauksessa Eastbournessa jenkki löysi pelinsä. Fritzin syöttöä ei murrettu turnauksen aikana kertaakaan, ja hänen alle jäivät muun muassa Alex De Minaur, Alexander Bublik sekä Maxime Cressy, joista jokainen on mainio nurmipelaaja.

Näin ollen Fritz pääsi tämän vuotiseen Wimbledoniin tuoreen turnausvoiton saattelemana, ja tekeminen on ollut sen mukaista. Fritz ei ole hävinnyt neljän ensimmäisen kierroksen aikana erääkään, ja vaikka kaavio onkin ollut jenkin kannalta suotuisa, ei nähtyjä esityksiä ole syytä väheksyä.

Fritz on pelannut selvästi aiempaa kokoanaisvaltaisempaa tennistä, ja hän pystyy parantuneella liikkeellään peittämään selvästi suuremman osan kentästä, kuin aiempina vuosina. All-court pelaaminen on siis mennyt selvästi eteenpäin, ja kun tähän lisää sen, että parantuneen liikkeen ansiosta Fritz kykenee lyömään laadukkaasti takaisin myös aiempaa vaikeammista asennoista, on isokokoinen jenkki vaikea kaadettava kenelle tahansa.

Fritz jälleen Nadalin kiusana

Nadal lähtee keskiviikkoiseen puolivälierään kertoimien valossa ylivoimaisena voittajasuosikkina, mutta aivan näin selvää ennakkoasetelmaa allekirjoittanut ei puolla, vaikka Nadal selkeä suosikki onkin. Fritz on pelannut viime viikkojen aikana loistavaa tennistä, ja häneltä löytyy aseita Nadalin haastamiseksi, kuten jo Indian Wellsissä nähtiin.

Jenkkipelaaja omaa muun muassa erinomaisen syötön, jonka avulla hän kykenee saamaan paljon nk. ”ilmaisia pisteitä” nurmella. Fritz on myös yksi tämän hetken parhaista cross-court lyöjistä, ja hän kykenee lyömään kentän läpi niin kämmenellä kuin rystyllä. Nadalia vastaan cross-court pelaaminen tulee olemaan avainasemassa, sillä espanjalainen pyrkii kierteisillä lyönneillään pakottamaan vastustajansa pelikentän nurkkiin, mutta toisinkuin moni muu, pystyy Fritz hyökkäämään Nadalia vastaan myös näistä paikoista.

Perustasoltaan Nadal on toki Fritziä muutaman napsun parempi pelaaja, mutta kun huomioon otetaan Fritzin viime aikainen vire sekä pelityyli, ja Nadalin lievästi sanottuna epäilyttävä fysiikka, on jenkillä aidosti mahdollisuus laittaa espanjalaislegenda tiukoille.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!