5.9. ATP US Open: Lloyd Harris – Denis Shapovalov | Shapovalov hakee revanssin Harrisista

2021-09-05 02:00:00

Shapovalov voittaa

Panos
2.5/5

Yhdysvaltain avointen kolmannella kierroksella päästään seuraamaan mielenkiintoista kohtaamista, kun kanadalainen Denis Shapovalov saa vastaan etelä-afrikkalaisen Lloyd Harrisin. Saako 22-vuotias Shapovalov himoitsemansa revanssin Harrisista, vai nappaako 24-vuotias etelä-afrikkalainen toisen voiton putkeen nuoresta kanukista?

Haluatko katsoa US Openin otteluita suorana?

Lloyd Harris vs Denis Shapovalov H2H

Lloyd Harris ja Denis Shapovalov ovat kohdanneet toisensa aiemmin vain yhden kerran. Tämä kohtaaminen nähtiin Dubaissa, jolloin Harris oli parempi tiukan väännön jälkeen lukemin 6-7(5), 6-4, 7-6(6).

Shapovalov pelannut vahvasti

Shapovalov saapui Yhdysvaltain avoimiin neljän ottelun mittaisen tappiolutken saattelemana, joka käynnistyi Wimbledonissa, kun Shapo hävisi Novak Djokovicille suoraan kolmessa erässä. Kurssi on kuitenkin kääntynyt US Openissa, sillä 22-vuotias kanadalaispelaaja on tyylitellyt varsin helppoihin voittoihin kahdessa ensimmäisessä ottelussaan.

Shapovalov ei ole koskaan urallaan pudonnut US Openista kahdella ensimmäisellä kierroksella, eikä tästä ollut huolta tämänkään vuoden turnauksessa. Avauskierroksella kohdattu Federico Delbonis ei saanut yhtään murtopalloa Shapoa vastaan kolmen erän aikana, kun kanukki takoi argentiinalaispelaajan maanrakoon lukemin 6-2, 6-2, 6-3.

Toisella kierroksella Shapovalov kaatoi espanjalaisen Roberto Carballes Baenan hieman reilussa kahdessa tunnissa lukemin 7-6(7), 6-3, 6-0. Shapovalov pelasi todella laadukasta tennistä erityisesti ottelun toisessa ja kolmannessa erässä, eikä Carballes Baena pysynyt nuoren kanadalaisen tulituksessa millään mukana. Shapovalov löi ottelussa yhteensä 50 voittolyöntiä, kun Carballes Baenan vastaava lukema oli vaivaiset 13.

Vasenkätisen Shapovalovin vuosi on ollut vahva. Kanadalaispelaaja ylsi Genevassa finaaliin, eikä Dubain ja Queensin semifinaalipaikkojakaan ole syytä unohtaa. Suurimman urotekonsa Shapo teki toki Wimbledonissa, jossa hän eteni ensimmäistä kertaa urallaan Grand Slam -välieriin asti.

WILLIAM HILL 100€ ilmaisveto (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Harris hienoihin voittoihin

Maailmanlistan 46. sijalla oleva Lloyd Harris kaatoi avauskierroksella upeasti Karen Khachanovin jännittävässä viisi erää kestäneessä kamppailussa. Pientä apua Harris sai toki siitä, että Khachanov pelasi selvästi loukkaantuneena ottelun neljännen ja viiden erän.

Toisella kierroksella kohdatusta Ernesto Escobedosta ei ollut Harrisille samankaltaista vastusta kuin Khachanovista, sillä etelä-afrikkalaispelaaja löi jenkin maanrakoon suoraan kolmessa erässä. Escobedoa vastaan Harris löi 21 ässää ja 44 voittolyöntiä, eikä Escobedolla ollut mitään eväitä vastata 24-vuotiaan eteläafrikkalaisen tulitukseen.

Vuosi on ollut Harrisille muutenkin vahva, sillä hän saavutti uransa ensimmäisen ATP 500 -finaalipaikan alkuvuonna Dubaissa, jonka myötä hän myös murtautui ensimmäistä kertaa maailmanlistan top50-sijoille.

Shapovalov vahvoilla

Shapovalovin yltiöpäisen hyökkäävä pelityyli on kuin mittatilauksena tehty US Openin aiempaa nopeammille kentille. Huomion arvoista on myös Shapovalovin kehitys palautuspelaamisessa, joka lupaa hyvää lauantain ottelun kannalta. Harrisin pelityyli nojaa vahvasti hänen erinomaiseen syöttötyöskentelyyn, ja vaikka etelä-afrikkalaispelaajan syöttötilastot viime viikoilta ovat vakuuttavaa katseltavaa, pystyy Shapo varmasti paineistamaan isokokoista Harrista myös palautuksillaan.

Yhteenvetona voidaan sanoa, että Harris on Shapovalovia edellä syöttöpelaamisessa, mutta kaikilla muilla pelin osa-alueilla kanadalaispelaaja on vastustajaan vähintään muutaman napsun edellä. Mikäli Shapovalov pääsee pelaamaan tuttua hyökkäävää tennistään heti alkuhetkistä alkaen, on vaikea nähdä, miten Harris siihen pystyisi vastaamaan.

Paras pelivalinta otteluun on lyödä Shapovalovin voittoa, jolle tarjotaan 68% arviooni nähden erinomaista kerrointa.

MR GREEN 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
COMEON 5x 10€ ilmaisvetoa ilman kierrätystä TAI 200 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Co-Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/178/2009

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!