31.8. ATP US Open: Fabio Fognini – Vasek Pospisil | Heikkovireiset pelaajat vastakkain avauskierroksella

2021-08-31 23:00:00

Yli 37.0 peliä

Panos
2/5

US Openin avauskierroksella italialainen Fabio Fognini saa vastaansa kanadalaisen Vasek Pospisilin. Pystyykö isokokoinen Pospisil aiheuttamaan jälleen ongelmia Fogninille, vai pyyhältääkö kokenut italialainen helposti jatkoon?

Haluatko katsoa US Openin otteluita suorana?

Fogninilla vaikeaa

Viime vuosi oli Fogninille vaikea, mutta kausi 2021 lähti italialaisen osalta mainiosti liikkeelle. Fognini johdatti Italian ATP Cupin finaaliin ensimmäistä kertaa, eikä tuittupäisenä tunnetun italiaanon puolivälieräpaikka Australian avoimissakaan ollut hassumpi suoritus. Vaikeudet alkoivat kuitenkin nopeasti Australian reissun jälkeen.

Vaikeaa maaliskuuta seurasi pettymys Monte Carlossa, kun Fognini epäonnistui tärkeiden rankingpisteiden puolustamisessa arvostetussa Masters-turnauksessa, jonka hän voitti toissa vuonna.

Ranskan avoimista ja Wimbledonista Fognini putosi jo kolmannella kierroksella, eivätkä US Openiin valmistavat kovan kentän turnaukset sujuneet italialaiselta optimaalisella tavalla. Fognini putosi viimeistään kolmannella kierroksella niin Toronton kuin Cincinnatin turnauksista, eivätkä italialaisen esitykset liikaa vakuuttaneet.

Heikot otteet ovat nostaneet kysymysmerkkejä Fogninin ylle. Fognini lähtee toki suosikkina avauskierroksen otteluun, mutta kun vastassa on vahvana syöttäjänä tunnettu Pospisil, joka on voittanut neljästä aiemmasta keskinäisestä kohtaamisesta kolme, on Fognini tiukassa paikassa jo ensimmäisellä kierroksella.

WILLIAM HILL 100€ ilmaisveto (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Pospisil ei ole voitoilla juuri juhlinut

Pospisil on ollut kauden aikana hyvin valikoiva turnausten suhteen, mutta tätä taktikointia ei ole voitoilla juuri palkittu. Kanadalaispelaaja pelannut kauden aikana 16 ottelua, joista hän on voittanut vain viisi. Kovalla alustalla voittoja on tullut yhdeksästä ottelusta vain kaksi, joka on tietenkin surkea määrä.

Yllätyspotentiaalia Pospisililla toki riittää, kuten hän osoitti viime vuoden US Openissa, jossa hän eteni hienosti aina neljännesvälieriin asti. Palloralleissa isokokoinen Pospisil ei ole koskaan ollut erityisen vahvaa, vaan hänen pelityylinsä nojaa vahvaan syöttötyöskentelyyn ja verkolle nousuihin, jonka vuoksi kanukki pelaa nykyään lähinnä vain kovalla ja nurmella.

Fogninia vastaan Pospisililla ei ole mitään syytä lähteä palloralleihin mukaan, ja hän tulee varmasti nousemaan verkolle aggressiivisesti. Fognini ei ole viime vuosien aikana ollut järin vakuuttava aggressiivisia syöttäjiä vastaan varsinkaan nopeilla alustoilla, jonka vuoksi Pospisil tulee varmasti rummuttamaan syöttö-volley -peliään vielä normaaliakin enemmän.

Heikkovireiset pelaajat vastakkain

Kumpikin pelaajista on pelannut viime kuukausien aikana tuloksellisesti heikosti. Fognini on oikeutettu suosikki perustasonsa turvin, mutta mukavaa iltapuhdetta hänelle on vaikea ennustaa matchup huomioiden. Pospisil on osoittanut olevansa viheliäinen vastus vikkeläkinttuiselle italialaiselle, ja mikäli isokokoinen kanukki saa syöttöpelinsä rullaamaan, voi Fognini olla tiukassa paikassa.

Vetolapulle napataan pelioveria, sillä vaikka Fognini onkin voittajasuosikki, hän tuskin ottelua suoraan kolmessa edessä hoitaa. Pospisilin pelityyli nostaa myös peliodottamaa reilusti, eikä olisi mikään ihme, mikäli ottelussa nähtäisiin tiebreikkeja.

MR GREEN 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
COMEON 5x 10€ ilmaisvetoa ilman kierrätystä TAI 200 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Co-Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/178/2009

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!