8.9. ATP US Open: Novak Djokovic – Matteo Berrettini | Pystyykö jykevärakenteinen Berrettini haastamaan Djokon?

2021-09-08 19:00:00

Yli 3.5 erää

Panos
1.5/5

Yhdysvaltain avointen puolivälierissä serbialainen Novak Djokovic saa vastaan italialaisen Matteo Berrettinin. Pysyykö isokokoinen Berrettini serbitähden kyydissä mukana, vai onko maailmanlistan ykkösen taso liikaa?

Haluatko katsoa US Openin otteluita suorana?

Novak Djokovic vs Matteo Berrettini H2H

Novak Djokovic ja Matteo Berrettini ovat kohdanneet toisensa aiemmin kolme kertaa. Djokovic on voittanut näistä otteluista jokaisen. Ensimmäinen kaksikon välinen kohtaaminen nähtiin ATP Finals -turnauksessa vuonna 2019, jolloin Berrettini onnistui voittamaan koko ottelun aikana vain kolme peliä.

Tällä kaudella Djokovic ja Berrettini ovat kohdanneet toisensa kahdesti. Keskiviikon ottelu tulee kuitenkin olemaan ensimmäisen ulkona pelattava kovan alustan matsi kaksikon välillä, joten siinä mielessä asetelmat ovat mielenkiintoiset.

Djokovic ei ole ollut odotetun dominoiva

Maailmanlistan ykkönen Novak Djokovic jatkaa matkaansa kohti uran 21. Grand Slam -mestaruutta, joka nostaisi hänet omalle tasolle tasolle Grand Slam -voittojen määrässä ohi Roger Federerin ja Rafael Nadalin. Mikäli Djokovic voittaa US Openin, tekisi hän historiaa myös siinä mielessä, että hän olisi ensimmäinen pelaaja, joka pystyisi voittamaan jokaisen Grand Slam -turnauksen yhden kalenterivuoden aikana.

Djokovic on lyönyt tiensä puolivälieriin kaatamalla Holger Runen, Tallon Griekspoorin, Kei Nishikorin ja Jenson Brooksbyn, mutta helpolla puolivälieräpaikka ei ole tullut. Serbitähti on hävinnyt erän jokaisessa ottelussa Griekspoor-matsia lukuun ottamatta, eikä Djokovicin pelaaminen ole ollut yhtä vakuuttavaa kuin esimerkiksi Australian avoimissa.

Toki Djokovic on silti pelannut turnauksen aikana myös todella laadukasta tennistä, mutta ajoittain hänellä on ollut suuria vaikeuksia erityisesti syöttöpelaamisensa kanssa. Viime kierroksella Brooksbya vastaan Djokovic murtui avauserässä peräti kaksi kertaa, ja yhteensä hänen syöttönsä on murrettu turnauksen aikana kahdeksan kertaa, joka on iso lukema serbitähden kaltaiselle pelaajalle.

Pienistä vaikeuksistaan huolimatta tappioita Djokovic ei ole hetkeen Grand Slam -tasolla kärsinyt, sillä maailmanlistan ykköspelaaja porskuttaa tällä hetkellä mukavassa 25 ottelun mittaisessa voittoputkessa GS-turnauksissa. Myös Berrettini on kaatunut tämän voittoputken aikana kaksi kertaa – Ranskan avoimissa ja Wimbledonissa.

WILLIAM HILL 100€ ilmaisveto (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Berrettini pelaa vahvaa kautta

Berrettini on pelaamassa todella vahvaa kautta ja hän murtautuikin tämän vuoden aikana ensimmäistä kertaa urallaan ATP-rankingin top8-sijoille. Jykevärakenteinen Berre oli vahva jo alkukauden turnauksissa Australiassa, ja hyvä tekeminen jatkui myös keväällä. Italialialaispelaaja ylsi finaaliin niin Madrid Masters 1000 -turnauksessa kuin Wimbledonissa, ja Ranskan avoimissa isokokoisen Berren eväät riittivät puolivälieriin asti.

Wimbledonin jälkeen Berrettini pelasi ennen US Openia vain Cincinnatissa, sillä hän kärsi kesän loppupuolella lievästä pohjevammasta, eikä hän halunnut ottaa riskejä vakavammasta loukkaantumisesta. Päätös osoittautui kannattavaksi, sillä Berrettinin omien sanojen mukaan pohje ei ole enää Yhdysvaltain avoimissa vaivannut ja hän onkin onnistunut etenemään uransa toista kertaa puolivälieriin asti. Helpolla paikka puolivälieriin ei kuitenkaan ole hänellekään tullut.

Huimassa vireessä ollut Ilya Ivashka oli lähellä pudottaa Berrettinin kolmannella kierroksella, mutta italialaispelaaja onnistui nostamaan viidennessä erässä tasoaan ja katkaisemaan valkovenäläisen jo kahdeksan ottelun mittaiseksi venyneen voittoputken. Viime kierroksella Berrettini pääsi hieman helpommalla, sillä karsintojen kautta mukaan päässyt Oscar Otte kaatui isokokoisen italiaanon käsittelyssä neljässä erässä.

Pystyykö Berrettini haastamaan Djokon?

Berrettini on noussut viime vuosien aikana maailman ehdottomien eliittipelaajien joukkoon, mutta tästä huolimatta Djokovic on ottelun ylivoimainen voittajasuosikki. Mahdotonta Djokovicin kiusaaminen ei kuitenkaan ole, sillä Berrettini omaa yhden Tourin parhaista syötöistä, ja mikäli hän saa syöttöpelinsä rullaamaan, on hänellä ehdottomasti mahdollisuudet vähintään yhden erän nappaamiseen.

Djokovicilla oli ongelmia palautuspelaamisen kanssa Brooksbya vastaan, mutta pelin edetessä serbitähti pääsi rytmiin kiinni myös palautuspelin osalta. Berrettiniä vastaan palautusten tulee kuitenkin olla tikissä heti alkuhetkistä alkaen, sillä italialaispelaajan syöttö on selvästi kovempi ja tarkempi kuin Brooksbyn.

Paras pelivalinta otteluun on ”Yli 3.5 erää”, sillä vaikka Djokovic ottelun todella suurella todennäköisyydellä voittaakin, on hän osoittanut haavoittuvuutensa turnauksen aikana. Serbitähti on hävinnyt eriä selvästi Berrettiniä heikommille pelaajille, ja mikäli Berrettini pystyy pelaamaan edes lähellä parasta tasoaan, pystyy hän erän Djokolta nappaamaan.

MR GREEN 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
COMEON 5x 10€ ilmaisvetoa ilman kierrätystä TAI 200 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Co-Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/178/2009

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!