3.9. ATP US Open: Carlos Alcaraz – Stefanos Tsitsipas | Kreikkalaistähti tiukoilla superlupaavaa espanjalaista vastaan?

2021-09-03 18:00:00

Yli 3.5 erää

Panos
1.5/5

Miesten Yhdysvaltain avointen kolmannella kierroksella kreikkalaistähti Stefanos Tsitsipas saa vastaan espanjalaisen Carlos Alcarazin.

Haluatko katsoa US Openin otteluita suorana?

Tsitsipas ei ole päässyt helpolla

Tsitsipasin kausi on ollut erinomainen, mutta US Openin kahta ensimmäistä kierrosta kreikkalaistähti ei selvittänyt niin vaivattomasti, kuin häneltä ehkä odotettiin. Avauskierroksella entinen maailmanlistan ykkösmies ja kolminkertainen Grand Slam -voittaja Andy Murray laittoi kreikkalaistähden todella tiukoille, ja ratkaisua jouduttiin hakemaan viidennestä erästä asti.

Toisen kierroksen ottelussaan Adrian Mannarinoa vastaan Tsitsipas pelasi tasaisen laadukasta tennistä kaksi ensimmäistä erää, mutta pakka hajosi jälleen kesken ottelun. Kreikkalaispelaajan syöttö ei kulkenut enää kolmannessa erässä kahden ensimmäisen erän tapaan, ja myös palloralleissa sattui liuta kömmähdyksiä. Mannarino nappasikin toisen erän ansaitusti nimiinsä tiebreikin kautta.

Hävityn erän jälkeen Tsitsipas lähti jälleen paljon keskustelua herättäneelle vessareissulle, joka venyi lähes kymmenen minuutin mittaiseksi. Yleisö antoi melkoiset buuaukset kreikkalaistähdelle tämän palattua takaisin kentälle, mutta Tsitsipas ei tästä hämmentynyt, vaan takoi kokeneen Mannarinon maanrakoon neljännessä erässä tylyin 6-0 lukemin.

WILLIAM HILL 100€ ilmaisveto (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Alcaraz pelannut vahvasti

Alcaraz on pelannut kahden ensimmäisen kierroksen aikana loistavaa tennistä. Seuraavaksi Rafael Nadaliksi tituleerattu 18-vuotias espanjalainen kaatoi avauskierroksella upealla tavalla 26. sijoitetun Cameron Norrien, eikä meno hyytynyt toisellakaan kierroksella. Norrien kaadon jälkeen Alcarazin tulituksen alle jäi ranskalainen Arthur Rinderknech luvuin 7-6(6), 4-6, 6-1, 6-4.

Aiemmin lähinnä massalla viihtyneen Alcarazin aggressiivinen pelitapa on toiminut erinomaisesti New Yorkin nopeilla kentillä. Nuori espanjalainen on palloralleissa todella vahva, ja mikäli hän pystyy pelaamaan nähdyn kaltaisella intensiteetillä myös perjantaina, on hänellä hyvät mahdollisuudet Tsitsipasin todelliseen kiusaamiseen.

Vauhtia ei tule ottelusta puuttumaan

Maailmanlistan kolmannella sijalla majaileva Tsitsipas lähtee kertoimien valossa ylivoimaisena suosikkina otteluun, ja vaikka suosikin asema on täysin oikeutettu, ei hän helpolla tule pääsemään hyvävireistä Alcarazia vastaan.

Tsitsipasin loistava syöttöpelaaminen on pitänyt hänet pystyssä ensimmäisten kierrosten aikana, mutta nyt vastassa on aivan eri tason palauttaja Mannarinoon ja Murrayhyn verrattuna. Mikäli Alcaraz pääsee käyttämään vahvaa kämmentään ja rytmittämään ralleja, voi Tsitsipas olla todella suurissa ongelmissa nuoren superlupauksen kanssa.

MR GREEN 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
COMEON 5x 10€ ilmaisvetoa ilman kierrätystä TAI 200 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Co-Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/178/2009

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!