31.5. ATP Ranskan avoimet: Lorenzo Musetti – David Goffin | Nuori Musetti vaikeuksissa kokeneen belgin kanssa?

2021-05-31 18:15:00

Goffin +3.5 peliä

Panos
2/5

Ranskan avointen ensimmäisellä kierroksella päästään maanantai-iltana seuraamaan kahden erinomaisen massapelaajan välistä kohtaamista, kun italialainen Lorenzo Musetti kohtaa belgialaisen David Goffinin. Pystyykö 19-vuotias Musetti yltämään voittoon Grand Slam -debyytissään, vai eteneekö 30-vuotias Goffin turnauksen toiselle kierrokselle?

Goffinilla haasteellinen kevät

Goffin teki läpimurtonsa juuri Roland Garrosissa, kun hän eteni vuonna 2012 karsintojen kautta lucky loserina aina neljännelle kierrokselle asti. Neljä vuotta myöhemmin Goffin eteni puolivälieriin asti, mutta viime vuosien aikana Goffinin peli ei ole kulkenut aivan yhtä hyvin.

Vime viikkojen aikana belgialaispelaajan vire on ollut epätasaista, eikä Goffin ole edennyt yhdessäkään turnauksessa Monte Carloa lukuun ottamatta toista kierrosta pidemmälle. Monte Carlossa Goffin eteni hienosti puolivälieriin asti, mutta tippui lopulta hieman yllättäen Dan Evansille, joka ei ole tunnettu vahvana massapelaajana.

Monte Carlon jälkeen Goffinin tie katkesi kahdessa turnauksessa putkeen toisella kierroksella. Barcelonassa belgipelaaja hävisi brittiläiselle Cameron Norrielle, ja Roomassa Goffinin marssin katkaisi argentiinalainen Federico Delbonis.

Viimeisimmän ottelunsa Goffin pelasi Lyonin ATP-turnauksessa. Sieltä lähtö tuli kuitenkin jo turnauksen avauskierroksella Aljaz Bedenea vastaan.

Heikoista tuloksista huolimatta Goffin on edelleen parhaimmillan yksi maailman parhaista massapelaajista. Nopealiikkeinen belgi on yksi Tourin teknisimmistä pelaajista, ja mikäli hän kykenee nostamaan viime aikaista tasoaan edes hieman, on Musettille luvassa vaikeuksia.

Musetti tekee Grand Slam -debyytin

Italialainen Musetti on entinen junioreiden maailmanlistan ykkönen, joka voitti muun muassa poikien Australian avoimet vuonna 2019. Miesten Grand Slameissa Musetti ei ole kuitenkaan vielä koskaan aiemmin pelannut, ja hän tekeekin maanantaina debyyttinsä Tourin kärkitasolla.

Tästä huolimatta Musetti on ehtinyt jo tekemään tennishistoriaa, sillä hän oli nuorin pelaaja, joka on murtautunut ATP-rankingin parhaan sadan pelaajan joukkoon. Tämän virstanpylvään Musetti saavutti etenemällä Mexican Openissa semifinaaleihin, kaataen muun muassa top10-pelaaja Diego Schwartzmanin matkan varrella.

Musetti kaatoi Schwartzmanin myös Lyonissa, mutta ranskalaiskaupungissa italialaisen tie katkesi toisella kierroksella Stefanos Tsitsipasia vastaan.

Viimeksi Musetti oli pelaamassa kotiturnauksessaan Parmassa, josta menestystä ei kuitenkaan irronnut. Ensimmäisessä ottelussaan Musetti kaatoi maanmiehensä Gianluca Magerin, mutta 19-vuotiaan superlupauksen tie katkesi heti seuraavalla kierroksella, kun kokenut Kei Nishikori löi italiaanon laulukuoroon suoraan kahdessa erässä.

Goffinia ei ole syytä aliarvioida

Musetti lähtee illan otteluun kertoimien valossa selvänä suosikkina, mutta aivan näin suurta ennakkosuosikin asemaa me emme nuorelle italialaiselle arvioissamme saa. Goffinin viime aikojen vire ei ole ollut paras mahdollinen, mutta Grand Slamissa belgialaispelaaja tulee varmasti nostamaan tasoaan.

Pelilapulle napataan Goffinia plusmerkkisellä pelitasoituksella, sillä belgille tarjottavat kertoimet ovat yksinkertaisesti turhan korkeita.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!