4.6. ATP Ranskan avoimet: Fabio Fognini – Federico Delbonis | Fognini ei tule pääsemään helpolla

2021-06-04 12:00:00

Yli 37.0 peliä

Panos
1.5/5

Ranskan avointen kolmannella kierroksella päästään perjantaina seuraamaan mielenkiintoista kohtaamista, kun italialainen Fabio Fognini saa vastaansa argentiinalaisen Federico Delbonisin.

Fognini napannut tyylikkäitä voittoja

Fognini selvitti tiensä Roland Garrosin puolivälieriin vuonna 2011, mutta muina vuosina erinomaisena massapelaajan tunnettu italialainen ei ole onnistunut etenemään neljättä kierrosta pidemmälle. Tämän vuoden turnauksen Fognini on kuitenkin aloittanut pirteästi, sillä hän ei ole hävinnyt kahdessa pelaamassaan ottelussa erääkään.

Avauskierroksella Fognini kaatoi villillä kortilla mukaan turnaukseen päässeen ranskalaisen Gregoire Barreren 6-4, 6-1, 6-4, eikä Marton Fucsovicsistakan ollut toisella kierroksella italiaanolle juuri vastusta. Tiukan avauserän jälkeen Fognini meni ottelussa menojaan, eikä maailmanlistan 44. sijalla majaileva Fucsovics pysynyt 34-vuotiaan italiaialaisen perässä kahdessa viimeiseksi jääneessä erässä.

Fogninin massakausi on ollut todella vaikea, sillä Monte Carlon turnausta lukuun ottamatta kokenut italialaispelaaja ei ole päässyt yhdessäkään turnauksessa toista kierrosta pidemmälle. Fognini on kärsinyt viime vuosien aikana myös lukuisista loukkaantumisista, eikä hän ole enää viime aikoina kyennyt samanlaiseen menestykseen kuin esimerkiksi vuosina 2018 ja 2019.

Delbonis eteni kolmannelle kierrokselle ensimmäistä kertaa urallaan

Argentiinalainen Delbonis ei ollut ennen tätä vuotta päässyt koskaan Ranskan avoimissa toista kertaa pidemmälle. Yrityksen puutteesta 30-vuotiasta Delboa ei voi kuitenkaan syyttää, sillä hän on osallistunut Ranskan avoimiin joka vuosi vuodesta 2010 lähtien.

Helpolla paikka kolmannelle kierrokselle ei irronnut, sillä vaikka moldovalainen Radu Albot kaatui ensimmäisellä kierroksella vaivattomasti, laittoi espanjalainen Pablo Andujar argentiinalaispelaajan todella tukoille. Andujar johti ottelua erin 2-1, mutta Delbonis onnistui kääntämään matsin itselleen upealla tavalla. Delbonis pelasi vahvaa peruspeliä läpi ottelun, ja voitto oli täysin ansaittu.

Delboniksen kausi on ollut muutenkin sen verran vahva, etteivät argentiinalaispelaajan hyvät otteet ole tulleet varmasti kenellekään yllätyksenä. Romassa Delbonis taisteli tiensä karsintojen kautta aina puolivälieriin asti, ja Belgrade 2 ATP-turnauksessa argentiinalainen selvitti tiensä semifinaaleihin asti.

Tasainen vääntö odotettavissa?

Fognini lähtee otteluun oikeutetusti suosikin viitta harteillaan, mutta helposti hyvävireinen Delbonis ei tule kaatumaan. Argentiinalainen on vahva syöttäjä, joka pystyy lyömään palloa kovaa takaisin aggresiivisesta pelityylistään tunnetulle Fogninille.

Paras pelivalinta perjantain otteluun on pelioveri, jolle tarjotaan hyvää kerrointa pelaajien voimasuhteet huomioon ottaen. Delbonis pystyy nappaamaan Fogninilta erän jos toisenkin, eikä olisi mikään ihme, mikäli ottelussa nähtäisiin jopa täydet viisi erää.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!