24.5. ATP Parma: Sam Querrey – Yoshihito Nishioka | Isokokoinen jenkki vaikeuksissa!

2021-05-24 13:30:00

Nishioka -1.5 erää

Panos
2/5

Maailmanlistan 60. majaileva japanilainen Yoshihito Nishioka saa vastaansa Parman ATP-turnauksen avauskierroksella yhdysvaltalaisen Sam Querreyn, joka on tällä hetkellä ATP-rankingin 65. sijalla.

Nishioka pyrkii jatkamaan hyvää virettään

Japanilaista Nishiokaa ei ole koskaan tunnettu hitaiden alustojen erikoismiehenä, eikä hän ole koskaan päässyt esimerkiksi Roland Garrosissa toista kierrosta pidemmälle. Junioreissa Nishioka kuitenkin osoitti kykeneväisyytensä myös massalla, kun hän voitti neljä massaturnausta teinivuosinaan.

Tämän vuoden massakauden Nishioka käynnisti Madridissa, johon hän pääsi hoitamalla turnauksen karsinnat voitokkaasti. Varsinaisessa pääkaaviossa japanilaispelaaja eteni toiselle kierrokselle, mutta tätä pidemmälle pienikokoisella Nishiokalla ei ollut asiaa, kun norjalaislupaus Casper Ruud takoi hänet maanrakoon vaivattomasti.

Myös Roman turnaukseen Nishioka pääsi karsintojen kautta, mutta Italian pääkaupungista lähtö tuli jo ensimmäisellä kierroksella Marton Fucsovicsia vastaan.

Viime viikolla Nishioka esitti kuitenkin selvästi parempia otteita, kun hän eteni Lyonin ATP-turnauksessa aina kolmannelle kierrokselle asti. Erityisesti Gael Monfilsta vastaan Nishiokan pelaamista oli ilo katsella, sillä japanilaispelaaja juoksutti kahdessa viimeisessä erässä kokenutta ranskalaista kuin litran mittaa.

Querrey avaa massakauden

Querrey on tunnettu vahvana syöttäjänä, ja hänellä onkin hallussaan ennätys pisimmästä ässäputkesta Tour-tasolla. Massa on kuitenkin isokokoisen yhdysvaltalaisen heikkous, eikä hän ole menestystä kyseisellä alustalla niittänyt sitten vuoden 2010, jolloin hän voitti Serbia Openin.

Ranskan avoimissa hän päässyt vain kertaalleen kolmannelle kierrokselle asti. Tällä kaudella Querrey ei ole vielä massalla pelannut, ja hän on pelannut muutenkin todella vähän helmikuisen Australian Openin jälkeen. Ainoa turnaus, jossa Querrey on Australian reissun jälkeen pelannut, oli Miami Masters, josta hän putosi heti ensimmäisellä kierroksella häviämällä Lorenzo Sonegolle.

Nishioka suoraan voittoon

Nishioka lähtee maanantain otteluun valtavana suosikkina. Ennakkosuosikin asema on täysin oikeutettu, sillä Querreyn pelityyli ei yksinkertaisesti sovellu massalle, eivätkä yhdysvaltalaispelaajan lukuisat loukkaantumiset ainakaan paranna jättiläisen menestysmahdollisuuksia.

Querrey ei ole viime viikkojen aikana juuri pelaillut, toisinkuin Nishioka, joka on pelannut toukokuun aikana mainiota tennistä. Peleille napataan Nishiokaa -1.5 erätasoituksella, sillä uskomme japanilaisen pieksevän Querreyn maanrakoon suoraan kahdessa erässä.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!