15.11. ATP Finals: Stefanos Tsitsipas – Andrey Rublev | Kreikkalaistähti vaikeuksissa?

2021-11-15 22:00:00

Rublev voittaa

Panos
3/5

ATP Finals -turnaus jatkuu jälleen maanantaina mielenkiintoisilla otteluilla, ja illan toisessa kohtaamisessa kreikkalainen Stefanos Tsitsipas saa vastaan venäläisen Andrey Rublevin. Ottelu alkaa Suomen aikaa noin kello 22:00.

Haluatko katsoa ATP Finals -turnauksen otteluita suorana?

Tsitsipas kärsinyt olkapäävammasta

Vuonna 2019 ATP Finals -turnauksen voittanut Tsitsipas saavutti kuluvan kauden aikana uransa korkeimman rankingsijoituksen, kun hän nousi loisteliaan massakauden ansiosta maailmanlistan kolmannelle sijalle. Alkukausi oli Tsitsipasilta todella vahva, sillä kreikkalaistähti pelasi todella vakuuttavaa tennistä tammikuulta aina kesäkuun alkupuolella pelattuun Roland Garrosiin asti, mutta tämän jälkeen Tsitsipasilla on ollut vaikeuksia pelivireen löytämisen kanssa.

Vaikka Tsitsipas eteni molemmissa US Open Series -kiertueen Masters-turnauksissa (Toronto ja Cincinnati) semifinaaleihin asti, päättyi hänen matkansa vuoden viimeisessä Grand Slamissa jo kolmannella kierroksella. US Openin jälkeen Tsitsipas tippui aikaisessa vaiheessa myös Indian Wellsistä ja Viennasta, ja erityisesti jälkimmäisenä mainitussa turnauksessa nähty esitys nostaa kysymysmerkkejä Tsitsipasin pelikunnon ympärille. Kausi on ollut kreikkalaistähdelle pitkä, ja Tsitsipasin energiavarastot näyttävät jo loppuneen.

Lisää huolta Tsitsipasin ylle nostaa olkapäävamma, jonka takia hän joutui vetäytymään toissa viikolla pelatusta Paris Mastersista. Kreikkalaispelaaja vakuutteli viikonlopun lehdistötilaisuuksissa olevansa hyvässä pelikunnossa, mutta viime kuukausien aikana nähdyt otteet sekä mahdolliset loukkaantumiset nostavat esiin kysymyksen: onko Tsitsipasin katse jo tulevassa kaudessa, ja onko hän Torinossa vain ”ilmaisten” rankingpisteiden ja rahan perässä? Tsitsipas jätti perjantaina myös julkiset harjoitukset väliin, joka omalta osaltaan nostaa lisää kysymysmerkkejä ilmaan.

STS 100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Myös Rublevin vire laskusuhdanteessa

Myös Rublev on esittänyt kauden aikana erinomaisia otteita, ja venäläispelaaja nousikin tällä kaudella ensimmäistä kertaa maailmanlistalla top5-pelaajien joukkoon. Vaikka Rublev voittikin kauden aikana vain yhden kaksinpeliturnauksen (Rotterdam 500), oli hän yksi Tourin parhaista suorittajista koko kauden. Rublev eteni Halle Openin lisäksi kahdessa Masters 1000 -turnauksessa finaaliin asti (Monte Carlo ja Cincinnati). Finaalipaikkojen lisäksi Rublev eteni neljässä muussa turnauksessa semifinaaleihin asti, joten venäläispelaajan nousu maailmanlistalla oli täysin ansaittu.

Syksyn edetessä Rublevin pelivire on kuitenkin ollut selvässä laskusuhdanteessa, sillä viidestä viime ottelustaan Rublev on voittanut vain yhden. Osasyynä viime aikojen heikkoihin tuloksiin on varmasti ollut hurja rasitus, sillä Rublev on pelannut kauden aikana melkoisen määrän otteluita. Torinossa venäläispelaajalla on kuitenkin mahdollisuus saada erinomaiselle kaudelle kaunis sinetti, sillä mikäli Rublev pystyy palaamaan edes lähelle parasta tasoaan, on hänellä hyvät edellytykset edetä ensimmäistä kertaa urallaan ATP Finals -turnauksessa pudotuspeleihin asti.

Yltiöpäisen aggresiivisesta pelityylistään tunnetun Rublevin virhemäärät ovat olleet korkeita viime viikkojen aikana, joten venäläispelaajan voi odottaa pelaavan normaalia maltillisemmin maanantai-illan ottelussa. Pelkkään puolustuspelaamiseen Rublev tuskin kuitenkaan tuudittautuu, vaan fokus tulee olemaan maltillisemmassa pisteiden rakentamisessa. Mikäli Rublev pääsee vahvalla kämmenellään hallitsemaan palloralleja, voi Tsitsipas olla suurissa vaikeuksissa, sillä kreikkalaista ei ole tunnettu kovinkaan vahvana puolustuspelaajana, vaikka hän venäläisvastustajaansa parempi baseline-pelaaja onkin.

Rublevilla mahdollisuus kääntää kurssi

Tsitsipas lähtee avausotteluun kertoimien valossa suosikkina, mutta aivan tälläista ennakoasetelmaa allekirjoittanut ei puolla. Rublevin viime viikkojen esitykset ovat toki olleet heikkoja, mutta niin ovat olleet myös Tsitsipasin, ja kun yhtälöön lisätään Tsitsipasin mahdollinen olkapäävamma, voi kreikkalaistähdelle povata ongelmia.

Perustasoltaan Rublev ei ole niin paljoa Tsitsipasia perässä, että kerroinasetelema olisi oikeutettu. Syöttöpelaamisessa Tsitsipas on Rublevia edellä, mutta kreikkalaistähden syöttönopeuksien voi odottaa laskevan normaalista, vaikka olkapäävamma olisi vain lievä. Myös palloralleissa Rublevilla on mahdollisuus laittaa Tsitsipas ongelmiin, mikäli hän kykenee rakentamaan pisteet tarpeeksi maltillisesti ja käyttämään vahvan kämmenen lisäksi tarkkaa kahden käden rystyään kreikkalaisen paineistamiseen.

Pelaajien väliset voimasuhteet huomioon ottaen odotettavissa on tasainen vääntö, mutta uskon Rublevin tulivoiman olevan Tsitsipasille lopulta liikaa. Napataan kupongille Rublevin voittoa ottelusta 51,5% arviolla.

MR GREEN 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimustaLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA 100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!