31.7.2022 Ykköspesis: Alajärvi – Puijo | Kiivas kamppailu Kitrolla

31.7.2022. Klo. 17:00

Puijon Pesis

Panos
1/5

Kaksi ailahtelevaa joukkuetta kohtaavat toisensa tänään Kitron pesäpallostadionilla, kun Puijon Pesis jatkaa Etelä-Pohjanmaan kiertuettaan Alajärven Ankkureiden vastustajaksi klo 17:00. Joukkueet ovat odotustenmukaisesti olleet läpi kesän mukana sarjan kärkijoukkueissa, mutta Alajärvi on ylittänyt oman tasonsa. Kotiedusta nauttiva Alajärvi on tänään kovan paikan edessä, kun materiaaliltaan aavistuksen parempi Puijon Pesis pyrkii ottamaan todella tärkeät pisteet mukaansa Savoon.

Kausiennakossani neljänneksi sijoitettu AA, on jäänyt kuluneella kaudella vain kolmesti pisteittä, josta ankkurit saavat kiittää kypsää pelinjohtoa ja monipuolista joukkuettaan. Kotiutuspuolella Tuukka Etula ja Ihamäen veljekset ovat tehneet paljon tuhoa kiitettävällä prosentilla, mutta nopeajalkaisessa joukkueessa on myös paljon etenemistaitoa ja vaihtotilannevahvuutta. Myös joukkueen ulkopeli on ollut myrkyllisen lyijyistä, sillä joukkue päästää vain keskimäärin alle neljä juoksua peliä kohti.

Bet2U 100% talletusbonus 300€ asti yksinoikeudella VAIN meiltä!Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bet2U on Curacao eGaming lisensoima: 8048/JAZ2015-037

Vaikka kokonaistilastot ovat Alajärven puolesta kauniita, niin joukkueesta löytyy paljon ailahtelevuutta. Simoa vastaan tappio 2-0 ja vajaata viikkoa myöhemmin Oulusta 3 pisteen voitto. Lohta vastaan selvä tappio vieraissa, oli kotona yli 20 juoksun voitto. Alajärven katon ja lattian ero on valtava, mutta hyvänä päivänä joukkue on kykenevä voittamaan kenet tahansa.

Jos Alajärvi oli ailahteleva, niin Puijo on lähes vastakohta. 60 % Puijon otteluista on ratkennut maksimissaan kolmen juoksun erolla, mikä puhuu tasaisesti suoritustasosta. Toki mukaan mahtuu myös murskavoittoja (23 juoksua APV:tä vastaan ja 12 Loimaata) mutta nämä ottelut ovat vaatineetkin sitten huikeita yksilösuorituksia tai kunnarikarnevaaleja.

Puijon tämän päiväisen kokoonpanon ratkaisuhenkilöitä voi olla useita; loistavasti sisällä ja ulkona pelannut Joonas Riikilä on pelaajaprofiililtaan oikea mies Alajärven avoimella kentällä, myös Misa Märsylä voidaan nähdä esiintyvän edukseen sisävuoroilla. Antti-Jussi Toropainen hakee myös varmasti jatkoa loistavalle pelilleen, eilisen Alavus-voiton jälkeen. Myös Seeti Surakka näytti eilen paljon vahvuuksiaan ottelussa.

Puijon vahvuus illan ottelussa on varmasti tasaisuus ja vahva ulkopeli. Juoksumäärillä juhliminen on tänään sangen epätodennäköistä, kun kaksi vahvaa ulkopeli joukkuetta kohtaavat toisensa. Räjähtävyyttä on toki molemmilla porukoilla paljon, mutta tänään peruspeli on valttia. Kamppailun ennakkoasetelma on hyvin tasainen, mutta aavistuksen Puijoa puoltava. Lukkareiden eli Seeti Surakan ja Antti Toivolan oveluutta tullaan tänään testaamaan paljon. Peliälyllisesti Toivola on Surakkaa edellä, mutta Surakan nopea toiminta lautasen äärellä voi olla yksi avaimista vierasvoittoon.

Joukkueista tasaisempi on aavistuksen edellä, kun kyseessä tulee olemaan rauhallisempi peli. Pelivalinta otteluun löytyy siis vieraiden matkasta ja pelikupongille poimitaan Puijon Pesiksen suoraa voittoa.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!