3.11. Mestarien liiga: Borussia Dortmund – Ajax | Kotijoukkueella poissaoloja

2021-11-03 22:00:00

Ajax yli 1.5 maalia

Panos
2/5

Mestarien liigan C-lohkossa nähdään kuuma kamppailu, jossa Dortmund haastaa Ajaxin klo 22.00 alkaen.

Dortmund joutuu tulemaan toimeen ilman ykköstähteään

Dortmund pelaa kahdella rintamalla kovia otteluita. Bundesliigassa joukkue on toisena Bayern Munchenin jälkeen vain pisteen erolla ja Mestarien liigassa hallussa on toinen sija lohkossa, kolme pistettä Ajaxin perässä. Etenkin Bundesliigassa mutta myös europeleissä Dortmundin ottelut ovat olleet järjestään vauhdikkaita ja tapahtumarikkaita. Mestarien liigassa joukkue on voittanut Besiktaksen 2-1, Sportingin 1-0 ja hävisi Ajaxille vieraissa 0-4. Ajax-tappio on joukkueen ainoa pistemenetys kuuteen viime otteluun.

Dortmund on vahva ehdokas Ajaxin kanssa etenemään lohko C:stä jatkoon, mutta isot loukkaantumishuolet tuovat tummia pilviä taivaalle. Sivussa on joukkueen ehdoton ykköspelaaja Haaland, kuten myös Emre Can ja kuusi muuta joukkueen pelaajaa. Haalandin poissolo näkyy varmasti Dortmundin otteissa, nuori norjalaistähti pystyy omilla suorituksillaan kääntämään otteluiden kulun. Joukkue joutuu keksimään hyökkäyspäässä uudenlaisia vaihtoehtoja vahvaa Ajaxia vastaan.

STS 100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Ajax huimassa vireessä

Ajax porskuttaa Mestarien liigan alkulohkon kärjessä puhtaalla saldolla 3-0-0, ja maaliero on messevä 11-1. Joukkueella menee myös Hollannin pääsarjassa mukavasti, siellä myös sarjataulukon kärjessä komeilee sama tuttu nimi. Ajax säväytti pari kautta takaperin Mestarien liigassa etenemällä aina välieriin saakka, ja nykyjoukkueessa on paljon samankaltaisia elementtejä kuin edellisessä menestysjoukkueessa. Ajax hyökkää todella rohkeasti ja nopeasti, mutta puolustuspeli on myös tasapainossa, eikä pallomenetysten jälkeen joukkueella ole ollut suurtakaan hätää.

West Hamista Ajaxiin viime keväänä siirtynyt Sebastian Haller on kotiutunut joukkueeseen hyvin. Hyökkääjä on iskenyt Mestarien liigassa syksyn aikana jo kuusi osumaa ja syöttänyt yhden, ja ruuti on ollut kuivaa myös Hollannin pääsarjassa. Ajaxin vire on myös hyvä, kuuden viime ottelun saldo on 4-1-1 ja peli on rullannut mukavasti. Maalivahti Stekelenburg on edelleen sivussa, kuten myös Onana ja Klaiber, mutta joukkueella on vahva kokoonpano keskiviikon otteluun.

Ajaxin peli rullaa myös vieraskentällä

Ajax jyräsi Dortmundin kotiottelussaan, eikä joukkue ole missään nimessä aseeton vierasmatsissakaan. Sportingin Ajax kaatoi ensimmäisessä vierasmatsissa 5-1, eikä joukkue peruuttele kotikenttänsä ulkopuolella. Dortmund on Bundesliigan huippujoukkue ja aina vaarallinen, mutta joukkueen maaliin on tehty hurjan paljon osumia, eivätkä isot loukkaantumishuolet auta joukkueen tilannetta. Ajax on jopa vieraissa hienoinen suosikki ja pystyy omalla tasollaan pelatessa iskemään pallon useammankin kerran haavoittuvaisen Dortmundin maaliin.

MR GREEN 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA 100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!