19.8. U20 MM-kisat: Kanada – Tshekki | Vierasjoukkueen yllätykset jo syöty

19.8.2022 klo 23:00

Kanada & ottelussa yli 7 maalia

Panos
2/5

U20 MM-turnauksen välierät aloittaa ottelu, jossa turnauksen voittajasuosikki Kanada kohtaa Tshekin, joka iski ison yllätyksen puolivälierässä. Ottelu alkaa perjantaina klo 23.00.

Kanadan rutiini huimalla tasolla

Kanadan MM-turnaus jatkui tuttuun tyyliin, kun puolivälierässä joukkue kaatoi Sveitsin tyylikkäästi 6-3-lukemin. Kanada on voittanut turnauksen jokaisen ottelun ja on edelleen ylivoimaisesti suurin suosikki maailmanmestariksi. Kanadan hyökkäyspelaaminen on niin kovalla tasolla, että joukkue aiheuttaa ongelmia jokaisen vastustajan pakistolle. Pelin vaade on huikealla tasolla, ja Kanadan aktiivinen peli aiheuttaa vastustajille kiirettä ja sitä kautta rangaistusaition ovi käy välillä tiuhaan.

Mason McTavish on iskenyt viiteen otteluun huimat tehot 7+7, joilla hallussa on pistepörssin selkeä ykkössija. Kanadan joukkue on pullollaan hyökkäyspään osaajia, eikä Kanada ole turnauksessa jäänyt vielä kertaakaan otteluissaan alle viiden maalin. Kun puolustus on toiminut tarpeeksi hyvin ja erikoistilannepelaaminen toimii, ei joukkueen menestyshaaveille ole suuria uhkakuvia näkökentässä.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Tshekin joukkueen potentiaali nousi esiin

Tshekki jysäytti suuren pommin, kun joukkue kampesi USA:n tieltään puolivälierässä 4-2-lukemin. Suorituksen arvoa kuvaa se, että Tshekin alkusarja oli todella heikko, ja joukkue onnistui voittamaan ainoastaan Slovakian. USA:n voittaminen pudotuspeleissä ja vieläpä Pohjois-Amerikan maaperällä on iso saavutus, joka varmasti luo uskoa myös joukkueen sisällä Kanadaa vastaan. Voitosta huolimatta Tshekillä on myös omat ongelmansa edelleen, ja joukkueen peli joutuu äärimmäiseen testiin Kanadaa vastaan.

Alkusarjassa Tshekki taipui Kanadalle 1-5-lukemin, ja välierässä vastassa on hurmioitunut kotijoukkue jälleen kerran. Tshekin joukkue ei nojaa samalla lailla huimaan yksilötaitoon, vaan joukkueen vahvuudet ovat viisikkoina pelaamisessa. Puolustusalueen ongelmat ovat nostaneet päätään turnauksen aikana, ja Kanadaa vastaan luvassa on jälleen kiireinen iltapuhde. Jan Mysak pitää Tshekin paidassa huolta joukkueen tehoista, kasassa on jo tehot 4+2, joka on Tshekin joukkueen paras noteeraus.

Molemmat joukkueet kykenevät maalintekoon

Kanada lähtee Tshekkiä vastaan isona suosikkina MM-välierään. Isäntien pelillinen ilme on ollut läpi turnauksn raikas, ja etenkin hyökkäyspään pelaaminen on pelottavan kovalla tasolla. Tshekki järjesti yllätyksen kaatamalla USA:n puolivälierässä, mutta ailahtelevan joukkueen eväät on mitä suurimmalla todennäköisyydellä syöty, eikä joukkue pysty vastaamaan Kanadan heittämään haasteeseen. Hyökkääminen kuitenkin onnistuu myös Tshekin joukkueelta, joten ottelun maalimäärä kiivennee tuttuun tapaan ylös.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisveto (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!