VEIKKAUSVIHJEET

Veikkausvihjeet ovat loputon runsaudensarvi. Internetin syövereistä löytyy kymmeniä ja kymmeniä sivustoja, jotka tuottavat lukijoilleen ammattitaitoisia, sekä ei-niin-ammattitaitoisia vedonlyöntivihjeitä. On siis erittäin tärkeää tunnistaa hyvät vedonlyönti vinkit huonoista vastaavista. Tässä oppaassa, joka käsittelee veikkausvihjeitä kokonaisuudessaan, käymme läpi myös erilaisia aspekteja, jotka erottelevat juuri hyvät veikkausvihjeet huonoista vastaavista. Tältä sivulta löydät myös ammattilaisten ohjeita voitolliseen vedonlyöntiin, joista on varmasti apua ja innoitusta jokaiselle lukijalle.

UUSIMMAT VEIKKAUSVIHJEET

VEIKKAUSVIHJEET TARJOAVAT VALTAVASTI MAHDOLLISUUKSIA

Vedonlyönti on harrastuksena äärimmäisen vaativa. Olet sitten vedonlyöntiharrastustasi aloitteleva hupipelaaja, tai pesunkestävä ammattilainen ja lajin asiantuntija, niin vastassasi on pelkkää rautaista ammattitaitoa. Ulkomailta peräisin oleva sanonta ”Vegas knows everything” kuvaa hyvin sitä, että kuinka paljon vedonlyöntiyhtiöt tietävät todennäköisyyksistä sekä muista urheilun elementeistä. Jokainen tiedonmurunen on varmasti vedonlyöntiyhtiön tiedossa, ja mitä suositumpaa sarjaa veikkaat, niin sitä vaikeampi kyseisestä sarjasta on löytää positiivisen odotusarvon vetoja. Tämän vuoksi esimerkiksi NBA vihjeet ovat tämän hetken markkinatilanteessa pienimuotoisia harvinaisuuksia, sillä etua on ajoittain jopa mahdoton löytää.

Otetaan esimerkiksi NBA, joka on yksi maailman suosituimmista urheilusarjoista. Inside-tietoa on mahdoton saada, ellet ole jonkin seuran beat writer, tai vastaava sisäpiirin henkilö. Sama info on siis saatavilla kaikilla osapuolilla – vedonlyöntiyhtiöillä, ammattilaisilla jotka kirjoittavat NBA vihjeet sekä vedonlyöjillä, jotka yrität päihittää kerrointa metsästäessä. Tämän johdosta positiivisen odotusarvon vetoja on äärimmäisen vaikea löytää, sillä valtava markkina on hinnoitellut kohteet usein nappiin. Erilaiset early-vedot ovatkin loistava tapa päihittää markkina sarjasta riippumatta, mutta silloin otat aikaisen position johonkin kohteeseen, ja varsinkin nykyaikana kokoonpanot saattavat elää valtavasti vetosi, sekä ottelutapahtuman välillä.

Pienemmistä sarjoista sen sijaan löytyy useammin positiivisen odotusarvon kohteita, mutta miinuspuolena on kohtalaisen niukat panosrajat, koska pelivaihto näihin sarjoihin on luonnollisesti hyvin pientä. Tällöin myös pienempiin sarjoihin tarjotut vedonlyöntivihjeet menettävät paljon painoarvoa, sillä kertoimet laskevat hyvin nopeasti veikkausvihjeen julkaisun jälkeen.

Vedonlyöntivihjeet ja hyödyntämistapa yksi; lue vihjeitä oppimismielessä

Vetovihjeiden kautta on mahdollista myös opiskella lisää vedonlyönnistä, ja ammentaa tietoa eri lajeista. Vedonlyöntivihjeet kirjoitetaan usein sarjaa pitkään seuranneiden henkilöiden kynästä, joten tarjolla voi olla kullanarvoista oppia sekä uusia näkökulmia. Vaikka et tietäisi kyseisestä lajista mitään, niin vakuuttava vetovihje saa perusteluineen myytyä sinulle kyseisen kohteen. Kannattaakin aina kiinnittää huomiota perusteluihin, ja tehdä näiden pohjalta johtopäätös, että pidätkö kyseistä vihjaajaa ammattitaitoisena, vai voisiko markkinoilta löytyä pätevämpää vihjaajaa.

Varsinkin oppimistarkoituksessa luetut veikkausvinkit olisivat syytä olla hyvin perusteltuja, pelin erilaisia aspekteja avaavia kokonaisvaltaisia paketteja. Kokonaisvaltaisia vihjeitä lukiessasi pääset hyvin nopeasti kärryille kyseisestä sarjasta, ja voit ehkä aloittaa jossain vaiheessa myös itsenäisen veikkaamisen.

Veikkaus vihjeet voi lukea läpi myös silloin, kun mietit vielä viimeistä, varmistavaa silausta omalle pelikohteellesi. Voit hakea ammattilaisen kirjoittamasta vihjeestä vastakaikua sinun ajatuksillesi, tai vaihtoehtoisesti hylätä pelikohteen vastaväitteet luettuasi. Vetovihjeiden lukeminen ei siis aina tarkoita automaattisesti peesausta. Myös allekirjoittanut lukee jatkuvasti erilaisia vetovihjeitä yli lajirajojen, mutta vain ani harva pelikohde päätyy lopulta lapulle asti.

Rikastumaan vedonlyöntivihjeiden avulla – veikkausvihjeiden suora peesaus voi tarjota oikotien onneen

Toinen loistava tapa hyödyntää veikkaus vihjeitä on vihjaajan suora peesaaminen. Tämä tarkoittaa suomeksi selitettynä sitä, että pelaaja pelaa vihjatun kohteen vihjaajan suosittelemalla panosmallilla. Peesaamisen yksi tärkeimmistä muistisäännöistä on juurikin panosmallin noudattaminen, sillä vaikka kyseinen vihjaaja olisikin sinun mielestäsi kuinka taitava vedonlyöjä tahansa, niin yhtä lailla myös hänelle tulee vastaan varianssista johtuvia ylä- sekä alamäkiä.

Panosmallin lisäksi toinen tärkeä muistisääntö on se, että peesaajan olisi syytä olla vihjaajan mukana koko pitkän kauden. Jos luotat vihjaajaan, niin kannattaa ehdottomasti roikkua mukana koko sesongin ajan, eikä missään nimessä lopettaa hommaa kesken. Kaikista pahin vaihtoehto on hypätä hommasta sivuun pienen punaisen jakson aikana, jolloin pääset nauttimaan vain varianssin nurjasta puolesta. Vastakohtana voisi muistuttaa vielä, että myöskään hyvän jakson aikana ei kannata nostaa suositeltua panosta, sillä valitettavasti kaikki hyvät runit tulevat joskus päätökseen.

Kertauksena vielä nopeasti – vetovihjeitä peesatessasi muista, että voitto- sekä tappioputket kuuluvat vedonlyöntiin. On siis äärimmäisen tärkeää pelata täsmälleen samaa kohdetta samalla panostuksella, kuin mitä vihjaaja sinulle vihjaa. Taitava vedonlyöjä osaa kyllä kääntää kurssin heikommillakin hetkillä, joten ei missään nimessä kannata hypätä liikkuvasta junasta pois. Kauden päättyessä varianssi sekä vedonlyöjän ammattitaito on tarpeeksi suuren otoskoon jälkeen tasoittunut siinä määrin, että pääset poimimaan kypsät mansikat pellosta, kun kaudesta on saatu plusmerkkinen tulos.

MISTÄ TUNNISTAN HYVÄN VEIKKAUSVIHJEEN?

Kyseinen kysymys on äärimmäisen tärkeä, kun lukija selaa läpi vedonlyöntiaiheisia palstoja. Erilaisilla vedonlyönti vihjeillä on äärimmäisen helppo kalastella lukijoita, jonka takia niihin ei aina ole jaksettu nähdä vaivaa, sillä loppupeleissä lukijan klikkaus on se, mikä sivustolle usein eniten merkitsee. Pelkästään sivuston täytteeksi laaditut, hätäiset vedonlyönti vihjeet kannattaa siis kiertää kaukaa, sillä kyseisissä vihjeissä ei taatusti olla mietitty, että onko kohteessa positiivista odotusarvoa.

Vedonlyöntivihjeitä riittää siis monesta puusta veistettyjä, mutta mitkä ovat veikkausvihjeistä parhaimpia? Tähänkin vastaus on loppupeleissä hyvin yksinkertainen, vaikka markkinoilta löytyy jos jonkinmoisia tekeleitä. Allekirjoittaneen mielestä parhaita vedonlyöntivihjeitä ovat ne, jotka pitävät sisällään kattavat, yksityiskohtaiset, sekä itse peliä eritoten käsittelevät perustelut.

Kun vihjaaja on osannut avata erilaisia match-uppeja esimerkiksi NHL:n ottelun sisältä, tai vaihtoehtoisesti vertaillut joukkueiden pelityylejä uskottavasti, voi tehdä nopean johtopäätöksen, että kyseinen vihjaaja jotain lajista tietääkin. Perusteluissa olisi hyvä keskittyä juurikin pelattavaan otteluun, eikä höpötellä turhanpäiväistä liibalaabaa viisi vuotta vanhoista kohtaamisista. Jokainen ottelu on erilainen, ja voimasuhteet vaihtuvat myös kauden sisällä todella reippaasti, joten vanhoja ei todellakaan kannata liikaa katsella. Paras vinkki tunnistaa pätevä veikkausvihje on siis mielestäni se, että vihjeessä ollaan keskitetty pääosin siihen otteluun, johon kyseinen vedonlyöntivihje kirjoitetaan.

Kaikki osaavat käydä jossain tulospalvelussa, ja tehdä nopeat päätelmät joukkueiden sarjataulukkosijoituksista sekä viretiloista, mutta itse ottelun analysoiminen vaatii jo tietynlaista ammattipätevyyttä. Mikäli vedonlyöntivihje sen sijaan koostuu pelkästään tuloksista ja kaikkien saatavilla olevista tilastoista, voi vetovihjettä pitää hutiloidusti tekaistuna. Ole siis äärimmäisen tarkkana, kun teet pelipäätöstä siitä, että minkä vihjeen mukaan haluat omaa rahaasi sijoittaa. Pitkässä juoksussa jyvät erotellaan varmasti akanoista, ja silloin on mukavampaa olla voittavan pelaajan kyydissä.

Erilaisia vihjemuotoja – perustelut eivät aina ole pakollisia

Kuten avauskappaleessa totesimme, vaatii vedonlyönti valtavasti aikaa, mikäli mielii taistella tosissaan vedonlyöntiyhtiöitä vastaan. Tästä syystä erilaisissa vihjepalveluissa vihjaava lajin asiantuntija ei välttämättä aina kirjoita perusteluja, vaan lyövät peliin raakaa dataa omasta mallistaan. Tällöin peesaaja ostaa veto vihjeen ns. sokkona, joten kyseisessä tilanteessa on erittäin tärkeää, että tiedät kyseisen vihjaajan olevan ammattitaitoinen.

Vihje saatetaan ilmoittaa vaikka kaikessa lyhkäisyydessään näin;

Arsenal -0.25 @2,02. Mr Green – 57 %. Panossuositus 6/10.

Kyseisessä vihjeessä on siis vihjattu pelivalinta, vihjaajan todennäköisyysprosentti osumalle, markkinatoppi sekä vielä panossuositus. Esimerkiksi Twitterissä törmää jatkuvasti tämänkaltaisiin vihjeisiin, sillä kun elämäntyösi on löytää etua vedonlyöntiyhtiöitä, sekä muita pelaajia vastaan, ei aina löydy ylimääräistä aikaa kirjoitella perusteluja.

Nämä ovat niitä vedonlyöntivihjeitä, joita peesatessa täytyy olla täysin varma siitä, että kyseinen vihjaaja tietää mitä tekee. Jokainen voi nimittäin raapustaa yllä mainittuja vihjeitä, ja heittää prosentit ja muut härpäkkeet täysin hatusta. Kyseiset veikkausvihjeet jaetaan lähtökohtaisesti vain peesaamismielessä, sillä näistä on luonnollisestikin hyvin vaikea ammentaa oppia, kun tarjolla ei ole syvempää pääsyä siihen, että mistä kyseiset luvut koostuvat.

MISTÄ LÖYDÄN PARHAAT VEIKKAUSVIHJEET?

Parhaat vedonlyöntivihjeet ovat saatavilla Pitkavetovihjeet.org -sivustolla. Kaikki veikkausvinkit ovat tuotettu rautaisella ammattitaidolla, joten voit huoletta valita kohteet omalle pelikupongillesi, tai lukea vihjeitä oppimismielessä. Kirjoittamamme vetotipsit ovat selkeällä suomen kielellä kirjoitettuja, jonka lisäksi kaikista vedonlyöntivihjeistä löytyy ottelukohtaiset, kattavat perustelut. Lukijamme saa itse tehdä päätöksen vihjeen peesaamisesta perustelut luettuaan, joten sikaa ei ole myöskään pakko ostaa säkissä, vaan siitä saa maukkaan maistiaisen ennen ostopäätöstä.

Pitkavetovihjeet.org -sivuston vedonlyöntivihjeisiin on myös aina sisällytetty markkinatoppi. Pidä kuitenkin mielessäsi, että kertoimet ovat dynaamisia, joka tarkoittaa sitä, että kyseiselle sivustolle vihjattu kerroin on saattanut laskea, ja markkinatoppi löytyykin peesaamishetkellä joltain muulta sivustolta. Kerroinvertailu kannattaa siis aina suorittaa myös itse.

ILMAISET VEIKKAUSVIHJEET

Vedonlyöntivihjeemme ovat myös ilmaisia. Meidän tarkoituksemme ei ole pyytää vihjeistä maksua nyt, eikä tulevaisuudessakaan, joten voit luottaa siihen, että voit käydä lukemassa vedonlyöntivihjeitämme ilman maksua myös jatkossa. Ilmaiset veikkausvihjeet kannattaa ehdottomasti hyödyntää kaikin mahdollisin tavoin. Jos et kuitenkaan halua suoraan kopioida kohdetta lapullesi, voit käydä lukemassa kattavasti perustellun pelivalinnan läpi, ja lisätä vetovihjeestä pointteja omaan repertuaariisi.

Vedonlyönti on harrastus, jossa ei yksinkertaisesti voi olla liian hyvä. Yhdenkin sarjan masteroiminen on sen verran työnsarkaa vaativa prosessi, että lisää oppia kannattaa ammentaa jatkuvasti. Vedonlyönti vihjeistä ei siis ole missään muodossa haittaa. Varsinkin ilmaisten vedonlyöntivihjeiden lukemisella on pelkästään positiivisia vaikutuksia.

KANNATTAAKO VEIKKAUSVIHJEISTÄ MAKSAA?

Tämä kysymys on hyvin kaksiteräinen miekka, eikä tähän ole olemassa vain yhtä oikeaa vastausta. Oma mielipiteeni on, että veikkaus vihjeistä voi hyvällä omatunnolla maksaa, kunhan vihjaajalla on lyödä todisteita pöytään hänen ammattipätevyydestään. Vedonlyöntiyhtiöiden päihittäminen on erittäin aikaa vievää työtä, joten on erittäin kohtuullista, että pätevä vihjaaja perii vihjeistään maksua.

Maksullisia vihjeitä ostaessa kassan kannattaa kuitenkin olla sen verran paksu, että pystyy huoletta tekemään sellaista tulosta, joka näkyy viivan alla myös palvelumaksun jälkeen. Loppupeleissähän kyseinen toiminta ei eroa paljoltikaan esimerkiksi osakesijoittamisesta, kun annat arvopaperisi jonkun yksityishenkilön tai yrityksen haltuun. Luotat siis palveluntarjoajan palveluihin niin paljon, että haluat päästä hänen ammattitaitonsa avulla käsiksi niihin Alkon kuuluisiin parempiin viineihin.

Vedonlyönnissä kaikki vain tapahtuu nopeammin, sillä vihjaajan leipälajisarjan ollessa käynnissä, otteluita pelataan usein useita kymmeniä yhteen viikkoon. Osakesijoittamisessa sen sijaan saatetaan lähteä mukaan jonkin pitkän aikavälin sijoitukseen, jolloin tuottoa on odotettavissa esimerkiksi kolmen vuoden päästä. Idea molemmissa sijoittamismuodoissa on siis sama, mutta vedonlyönnissä kaikki tapahtuu nopeammin sekä isommalla varianssilla.

Varoituksen sana – maksullinen veikkausvihje ei missään nimessä tarkoita automaattisesti hyvää vihjettä

Ei ole vielä tullut suomalaista ihmistä vastaan, jolle ei kelpaisi ylimääräinen, veroton tulo. Tästä syystä myös vedonlyöntivihjeille on äärimmäisen kova kysyntä vuonna 2021. Ja kun kysyntää on reippaasti, tulee markkinoille kuin taikaiskusta myös lisää tarjontaa. Tässä vaiheessa onkin ilmiselvää, että kaikki maksullisia palveluita tarjoavat vihjaajat eivät voi olla vedonlyöntiammattilaisia. Oikeiden ammattilaisten vihjeryhmät pysyvät pieninä, sillä vihjaajat kunnioittavat asiakkaita. Liian suuri ryhmä romuttaisi kertoimet täysin, jolloin vihjeisiin ehtisi hyvillä kertoimilla mukaan vain pieni osa porukasta, ja valtaosa jäisi tyhjin käsin kovasta maksusta huolimatta.

Maksulliset veikkausvihjeet ovat siis usein huijausta, ja ne kannattaa kiertää kaukaa. Varsinkin Telegram-viestipalvelusta löytyy useita, monien satojen henkilöiden ryhmiä, joihin on joku kuukausikohtainen pääsymaksu. Pääsymaksun maksettuasi pääset ryhmään, jossa tappelet vihjatuista kertoimista useiden satojen muiden vedonlyöjien kanssa. On siis hyvin todennäköistä, että sinulle jää hyvin usein luu käteen tarjotun vihjeen kanssa.

Toinen hälyttävä merkki on se, kun vihjeitä tulee kymmeniin eri lajeihin sekä sarjoihin. Tällöin tietää välittömästi, että maksulliset veikkausvinkit perustuvat enemmän tai vähemmän pelkästään tilastoihin. Vihjetiimiin voi toki kuulua iso nippu vihjaajia, mutta usean lajin kattaminen on silti melkein mahdottomuus. Vältä siis maksullisia ryhmiä, joissa vihjataan jokaiseen mahdolliseen sarjaan jotain kohdetta, sillä nämä vedonlyöntivihjeet ovat täysin höpöhöpö-luokkaa.

Pidä siis maalaisjärki mukana myös veikkaus vihjeiden kanssa. Palautusprosentit sekä muut tilastot voi kuka vain keksiä hatusta, ja yrittää lähes mahdottomien lukemien avulla huijata palvelulleen asiakkaita. Liian hyvä palautusprosentti onkin usein liian hyvää ollakseen totta, sillä ylipäätään voitollinen vedonlyönti on jo itsessään erittäin hankalaa, puhumattakaan jostain 20 prosentin kausituotosta, joilla maksulliset vihjepalvelut usein mehustelevat. Kyseisiin lukemiin ei ole mitään asiaa ainakaan silloin, kun vihjepalvelu tarjoaa kymmentä eri lajia sekä 22 eri urheilusarjaa vihjeissään.

KERTOIMIEN KILPAILUTUS ELINTÄRKEÄÄ

Kun itse veikkaus vihjeistä on päästy eteenpäin, otetaan nopeasti framille vedonlyönnin nyrkkisääntö numero yksi. Mikäli haluat pitkässä juoksussa pelata voitollisesti, täytyy sinun kilpailuttaa jokainen pelaamasi kerroin. Tämä ei ole mikään mielipidekysymys, vaan puhdasta tilastollista faktaa. Vaikka yksittäisen kohteen kohdalla erotus tuntuisi marginaaliselta, syntyy tästä tuhansien kohteiden jälkeen valtava etu johonkin suuntaan. Vedonlyöntiyhtiöt ovat jo valmiiksi niin hyviä, että niille ei kannata antaa enää minkäänlaista etua sen päälle.

Tämä onkin yksi harvoista aspekteista, johon peesaaja voi itse vaikuttaa. Mikäli panoksesi liikkuvat edes jotenkin tavallisen tallaajan kokoluokassa, eikä jokaista vetoasi laitetaan sisään nelinumeroisilla summilla, avaa tämä oven lähes markkinoiden jokaiselle vedonlyöntiyhtiölle. Tällöin on äärimmäisen tärkeää, että pelaat jok’ikinen kerta markkinoiden korkeimman kertoimen. Kerroinvertailuun on tarjolla myös erilaisia, täysin ilmaisia apuvälineitä, joten tämä prosessi ei vie myöskään aikaa muutamaa minuuttia pidempää.

Mikäli olet kuitenkin ns. high rolleri, täytyy sinun tyytyä asemaasi ja pelata muutamalla harvalla vedonlyöntiyhtiöllä, jotka sallivat sinulle tarpeeksi suuret panokset. Peruspelaajalle latu on kuitenkin auki lähes kaikkien yhtiöiden kanssa, joten tee itsellesi palvelus, ja kilpailuta jokainen pelaamasi kerroin. Joillain sivustoilla vedonlyönti vihjeet saatetaan hyvin usein vihjata yhteistyöpeliyhtiölle, jolloin vedonlyöntivihjeestä ei löydy markkinatoppia, vaan nimenomaan yhteistyöyhtiön tarjoama, heikompi kerroin.

Tiedä missä mennään – oma seuranta on tärkeää ja helppoa

Vedonlyöntivihjeet helpottavat elämääsi melkoisesti, mutta ei silti kannata unohtaa, että omilla pienillä askeleilla on myös iso merkitys. Ylempänä mainitun kerroinvertailun ohella myös omakohtaista seurantaa tulisi tehdä, jotta tiedät jatkuvasti missä mennään. Vihjaajalta löytyy todennäköisesti myös oma seuranta, joka tulisi kaikessa läpinäkyvyydessään olla aina saatavilla, mutta sen skenaarion varalta, että et ehdi jokaiseen vihjeeseen mukaan, tulisi pelaajalta löytyä myös oma seuranta.

Veto vihjeitä, ja niiden tuloksia ylös kirjatessasi pysyt reaaliaikaisesti mukana siinä, että missä vedonlyöntikassasi menee. Tällöin voit adjustoitua myös panoskokoon, jota voit halutessasi muuttaa vaikka viikon välein. Panoskoon mukauttaminen varsinkin heikomman runin aikana on tärkeää, sillä jos kassasi ottaa osumaa, täytyy sinun laskea myös vetojesi panosta.

Perusjuttujen lisäksi seurantaan voi lisätä myös erilaisia elementtejä, kuten ottelun lopputuloksen, maaliodottaman sekä päätöskertoimen. Kaksi ensin mainittua kertovat nopealla vilkaisulla, että kuinka lähellä osumaa loppujen lopuksi oltiin, sekä oliko mahdollinen voitto tai tappio pelitapahtumiin nähden oikeutettu tulos. Päätöskerroin sen sijaan kertoo pelaajalle sen, että mitä mieltä markkina oli esimerkiksi NHL ottelussa alkamishetkellä lopputuloksesta, ja että olitteko yhdessä vihjaajan kanssa kertoimen ns. paremmalla puolella. Nyrkkisääntönähän on lähtökohtaisesti se, että mitä useammin päihität päätöskertoimen, niin sitä todennäköisemmin pelaat pitkässä juoksussa voitollisesti.

Vetojen seuranta on siis erinomainen, ja lähes välttämätön työkalu myös vetovihjeiden peesaajalle. Internet on täynnä erilaisia valmiita pohjia, joista voi napata mieleisen seurantapohjan ja laittaa vedonlyöntiharrastukseen muutaman napsun lisää. Nykyaikainen teknologia mahdollistaa myös Excel-taulukoiden saatavuuden puhelimeen, joten voit laittaa vetosi tuloksen ylös muutamassa minuutissa. Pitkavetovihjeet.org -tiimiltä siis vahva suositus omakohtaiselle vetoseurannalle.

VEDONLYÖNTIVIHJEET JA MUUT INFOA SISÄLTÄVÄT PAKETIT

Vedonlyöntivihjeet eivät ole ainoa tapa oppia lisää vedonlyönnistä. Pitkavetovihjeet.org -sivustolta löytyy veikkausvihjeiden lisäksi esimerkiksi turnausennakoita, lajikohtaisia vedonlyöntioppaita, sekä yleistä tietoa vedonlyönnistä, esimerkiksi kassanhallinnan suhteen. Vedonlyönti on jatkuva oppimisprosessi, joten älä jää missään vaiheessa lepäämään laakereillasi, vaan yritä kehittyä jatkuvasti lisää.

Vedonlyöntioppaat

Vedonlyöntioppaat ovat loistava tapa oppia lisää vedonlyönnin perusasioista. Oli kyse sitten lajikohtaisista aspekteista, tai ihan ruohonjuuritason jutuista, niin erilaisia oppaita lukemalla voi ammentaa omaa tietopankkiaan valtavasti vedonlyönnin suhteen.

Varsinkin jos mielessäsi on ottaa seuraava askel vedonlyönnin parissa, ja siirtyä puhtaasta harrastelijasta hieman vakavampaan vedonlyöntiin, niin oppaat tarjoavat tähän siirtymään kullanarvoisia tietoiskuja. Toki myös puhtaat aloittelijatkin voivat lukemalla kehittää omaa osaamistaan, jolloin niitä kuuluisia oppirahoja ei ehkä tarvitsisi maksaa ihan niin kauaa. Missä vaiheessa vedonlyöntiuraasi sitten oletkaan, niin ainoa varma asia on se, että meidän sivulta löydät vain sellaisia vihjeitä, joiden lukemisesta ei taatusti ole haittaa.

Turnausennakot

Veikkausvihjeet kirjoitetaan usein yksittäisiin otteluihin, joissa analysoidaan vain kyseistä ottelutapahtumaa. Vedonlyönti vihjeiden lisäksi Pitkavetovihjeet.org tarjoaa kuitenkin myös erilaisia turnausennakoita, joiden tarkoituksena on käsitellä alkavaa huipputurnausta hieman laajemmin. Turnausennakoissa perehdytään turnauksen formaattiin, ajankohtaan, mahdollisiin voittajasuosikkeihin sekä muihin ajankohtaisiin pointteihin.

Turnausennakoissa on perattu usein koko turnaus pieniksi atomeiksi, jotta lajia seuraamattomillekin tulee käsitys siitä, että mistä kyseissä turnauksessa pelataan. Kyseessä ei kuitenkin ole pelkästään infopaketti, sillä turnausennakoihin on usein nostettu mukaan myös pelivalintoja. Pelivalintoja tarjotaan aina vahvoista voittajasuosikeista turnauksen mustiin hevosiin, joten tarjolla saattaa olla myös melkoisia jättikertoimia. Mikäli näköpiirissä on siis turnaus, josta haluaisit mahdollisesti oppia lisää, niin suuntaa ennen turnausta sivustollemme, ja tarkista, että löytyykö meiltä kyseiseen tapahtumaan turnausennakkoa.

Kausiennakot

Kausiennakot menevät turnausennakoiden kanssa samaan kastiin. Näissä pureudutaan koko pitkään, edessä häämöttävään sesonkiin erilaisin mielipitein. Kausi on tarkasti käsitelty lajin ammattilaisten toimesta, jotta lukijamme saisivat mahdollisimman hyvät lähtökohdat kyseiselle kaudelle. Ja kuten tyyliimme kuuluu, löytyy kausiennakoista myös runsaasti veikkausvihjeitä, aina pelaajakohtaisista vedoista joukkuevetoihin. Näitä vetoja pääsee sitten jännittämään koko pitkän kauden, ja tavoitteena olisi, että pelikassasi näyttäisi sesongin jälkeen paremmalta, kuin koskaan aikaisemmin.

VEIKKAUSVIHJEET JA VEDONLYÖNTIBONUKSET – VETOMARKKINOIDEN PARAS KOMBO!

Veikkaus vihjeet on varmaan kohtapuolin puitu lävitse, joten muistutetaan myös toisesta pelaajaa auttavasta aspektista. Puhe on siis vedonlyöntibonuksista, jotka tarjoavat pelaajalle ilmaista pelirahaa, ilmaisia vetoja, korotettuja kertoimia, tai muita mahtavia rahanarvoisia etuja. Nykypäivänä lähes jokainen vedonlyöntiyhtiö tarjoaa jonkinlaisen tervetuliaistarjouksen, jonka ansiosta pääset aloittamaan pelaamisen kyseisellä yhtiöllä peliyhtiön laskuun.

Voitollista pelaamista tavoitellessa myös vedonlyöntibonukset ovat avainasemassa. Yhtiön piikkiin pelatessasi virhemarginaalisi kasvaa valtavasti, koska et joudu ottamaan niin suuria taloudellisia riskejä. On siis sanomattakin selvää, että kaikki mahdolliset vedonlyöntibonukset kannattaa ehdottomasti hyödyntää. Esimerkiksi Mr Green tarjoaa uusille pelaajilleen jopa 100 euron arvoisen kierrätysvapaan ilmaisvedon, joka kannattaa ehdottomasti hyödyntää, mikäli tiliä tälle maailman parhaisiin vedonlyöntisivustoihin kuuluvalle bookkerille ei vielä ennestään löydy.

Vedonlyöntibonukset sopivat loistavasti myös peesaajille. Voit pelata haluamasi veikkaus vihjeet sisään bonusrahalla, jolloin voittamisen mahdollisuus kasvaa entisestään. Mikäli tiedät, että kyseinen vihjaaja on pitkässä juoksussa voitollinen pelaaja, niin vedonlyöntivihjeiden pelaaminen bonusrahalla näyttää sinun pelitililläsi vain entistä paremmalta.

Kilpailuta ja vertaa myös bonuksia – vedonlyöntivihjeet bonusrahalla sisään

Kuten muutkin elämän taloudelliset päätökset, kannattaa myös seuraavan veikkausbonuksen valinta kilpailuttaa. Erilaisia bonuksia vertailemalla löydät parhaat mahdolliset vedonlyöntibonukset kepeimmillä kierrätysehdoilla, ja kun artikkelin aiheena on vedonlyöntivihjeet, niin allekirjoittanut suosittelee nimenomaan talletusbonuksia, jotka tarjoavat ensimmäisen talletuksen yhteydessä reippaasti bonusrahaa.

Ja kuten kaikki jo tietävätkin – talletusbonuksiin sisältyy aina kierrätysvaatimuksia, joten rahaa ei suinkaan voi nostaa välittömästi omalle pankkitililleen. Tarvitset siis pelikohteita – paljon pelikohteita, että pääset loppujen lopuksi kotiutuspuuhiin. Standardimainen kierrätysvaatimus pyörii 8–10 välissä, joten varaudu siihen, että kierrätys vie myös hetken aikaa.

Miten kierrätys on sitten helpoin läpäistä? Tähän ei ole vain yhtä oikeaa vastausta, mutta mikäli koet, että oma vedonlyöntitietämyksesi ei riitä kierrätyksen läpäisyyn, niin voit aina kierrätellä bonuksia läpi erilaisilla veikkausvihjeillä. Veikkausvinkit tarjotaan usein myös semmoisilla kertoimilla, jotka riittävät kattamaan bonuksen minimikerroinvaatimuksen. Vetotipsit tulevat siis jälleen kerran apuun, kun tarve niille on mahdollisesti suurimmillaan. Helpota siis omaa elämääsi, ja kierrätä herkulliset vedonlyöntibonukset ammattilaisten laatimilla veikkausvihjeillä!

Kaikki parhaat vetovihjeet Pallomeri.net -sivustolta!

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

MITEN TUNNISTAN HYVÄN VEIKKAUSVIHJEEN?


Hyvän veikkausvihjeen voi tunnistaa monellakin eri tapaa. Kaikki veikkausvihjeet eivät kuitenkaan noudata samanlaista kaavaa, joten on tärkeää tunnistaa, että mikä tekee jokaisen vihjetyypin vihjeestä hyvän. Kaikista perinteisimmän, eli perustelujen kanssa tulevan veikkausvihjeen tunnistaa laadukkaaksi vähemmän yllättäen hyvistä perusteluista. Perustelut, jotka avaavat kyseistä ottelua ja joukkueiden pelityylejä, sekä muita ottelun sisäisiä nyansseja, ovat aina merkki ammattilaisen rustaamasta vihjeestä. Sen sijaan pelkästään tilastoja käsittelevät veikkausvinkit kannattaa surutta jättää muiden peesattaviksi.

Datatyyppien veikkausvihjeet ovatkin sitten vaikeampi arvioida. Kun haluat tietää, että onko raa’an datan muodossa tuleva vihje hyvä, täytyy peesaajan tehdä pieni taustatutkimus vihjaajan tilastoihin. Mikäli tilastot vakuuttavat, voit peesata huoletta hänen leipälajiinsa tarjotut tipsit, sillä todennäköisyys on sen puolella, että tulet pitkässä juoksussa tekemään voittoa hänen veikkausvihjeillään. Myöskään perusteitta tulevia veikkausvihjeitä ei siis kannata kammoksua, mikäli vihjaajan portfolio on tarpeeksi mallikas.

MISSÄ VEIKKAUSVIHJEET VOI PELATA?


Veikkausvinkit voit pelata lähes jokaisella vedonlyöntiyhtiöllä. Tuli veikkausvihjeet mihin sarjaan tahansa, niin tulet nämä kohteet todennäköisesti löytämään myös sinun lempiyhtiöltäsi. Vedonlyöntimarkkinoiden kohdevalikoimat ovat nykyään niin kattavia, että myös esimerkiksi pelaajaerikoisia löytyy lähes poikkeuksetta kaikilta peliyhtiöiltä.

MISSÄ OVAT PARHAAT KERTOIMET VEIKKAUSVIHJEILLE?


Parhaat kertoimet löytyvät vaihtelevasti usealta eri yhtiöltä. Vaikka palautusprosentti onkin tietyillä yhtiöillä muita korkeampi, ei se aina takaa automaattisesti markkinatoppia. Veikkausvihjeet pitävät hyvin usein sisällään markkinoiden korkeimman kertoimen, mutta kannata aina tehdä myös omakohtainen kerroinvertailu, jotta tärkeät desimaalit eivät mene hukkaan.

Vedonlyönti tipsit saatetaan vihjata myös yhteistyöpeliyhtiölle, jolloin vihjeestä löytyvä kerroin ei todennäköisesti ole markkinatoppi. Tämänkin takia kannattaa tehdä kerroinvertailu itse, sillä et ikinä tiedä, että onko vihjeen tarjoavalla sivustolla puhtaat jauhot pussissa.

MISTÄ LÖYDÄN PARHAAT VEDONLYÖNTIVIHJEET?


Parhaat vedonlyöntivihjeet löytyvät kattavasti osoitteesta Pitkavetovihjeet.org. Ammattitaitoinen tiimimme kirjoittaa jatkuvasti pitkävetovihjeitä kattavien perusteluiden kera, joten autoa ei myöskään tarvitse ostaa ilman koeajoa. Lukija saa itse tehdä pelipäätöksen vihjeen luettuaan. Voit pelata tipsimme suoraan omalle lapullesi, tai vaihtoehtoisesti lukea veikkausvinkit oppimismielessä, ja ottaa vihjeestä ylös knoppeja omia analyysejasi varten.

Vihjeemme sisältävät aina myös markkinoiden parhaimman kertoimen, sekä panossuosituksen jonka lajin asiantuntija on määritellyt. Panossuosituksen seuraaminen on pitkässä juoksussa äärimmäisen tärkeää, ja varsinkin aloittelevan vedonlyöjän voi olla vaikea tunnistaa omin päin, että kuinka paljon panostusta tietty pelikohde ansaitsee.

MITÄ VEIKKAUSVIHJEITÄ PITKAVETOVIHJEET.ORG TARJOAA?


Pitkavetovihjeet.org veikkausvihjeet kirjoitetaan lähes kaikista lukijoiden suosikkilajeista. Tiimimme kasvaa jatkuvasti, sillä pyrimme tauotta laajentamaan toimintaamme, ja tarjoamaan entistä enemmän laadukkaita, kattavasti perusteltuja vihjeitä ammattilaisten toimesta. Meiltä löytyvät erittäin tarkat kriteerit, joiden mukaan vihjaajat kyseisiin pesteihin valitaan, joten voimme käsi sydämellä luvata kaikkiin vedonlyöntivihjeisiimme laatutakuun.

Mutta niistä lajeista – tällä hetkellä katettuina ovat ainakin koripallo, jalkapallo, jääkiekko, tennis sekä elektroninen urheilu. Ammattimaisuuden takaamiseksi olemme keskittyneet vain muutamiin pääsarjoihin kyseisistä lajeista, emmekä yritä kirjoittaa vihjeitä esimerkiksi Uzbekistanin jalkapallodivareista. Kirjoitamme siis oikeasti niistä sarjoista, joista meiltä löytyy tietämystä.

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100€ RISKITÖN VETO!

William Hill omaa pitkän kokemuksen ja loistavan pelialustan!