14.9. CS:GO, ESL Pro League S16: ENCE – HEET | ENCEn uudistunut kokoonpano irti

11.9.2022 klo 20:30

1. kartan tasoitus: ENCE -2,5

Panos
1.5/5

Keskiviikko tarkoittaa, että ESL Pro Leaguen 16. kaudella aloitetaan jälleen seuraava lohko, kun sunnuntai-iltaan mennessä on selvillä jälleen kolme uutta jatkoon menijää pudotuspelivaiheeseen. Lohkossa C-pelaa myös suomalaisorganisaatio ENCE, joka debytoi turnauksessa uusien pelaajiensa kanssa. Avauspäivänä joukkue kohtaa ennakkoon lohkon heikoimman joukkueen ranskalaisen HEETin. Ottelu on aikataulun viimeinen eli se alkaa 20:30 ja on totuttuun tyyliin paras kolmesta (BO3).

ENCE hakemaan menestystä

ENCEn osalta muutokset ovat kaksijakoiset, kun se menetti Spinxin, joka osoitti uuden joukkueensa Vitalityn riveissä millainen tasonnoston mahdollistaja hän on uudelle joukkueelleen. Valde on perusvarma rifle-pelaaja, mutta veteraanista ei ole Spinxin tasoisiin suorituksiin tässä vaiheessa uraa. Tämä siirtää paineita dychan ja Madenin suuntaan, kun varsinkin jälkimmäiseltä vaaditaan tasonnostoa. AWP-osastolla nähtiin sen sijaan ilahduttava yllätys, kun vaisusti pelannut hades sai väistyä ja tilalle tulee tulikuuma SunPayus, joka ilahdittu yleisöä otteillaan IEM Colognessa Movistarin riveissä. Espanjanlaisen aktiivisempi pelityyli tuo monipuolisuutta ENCEn pelaamiseen. Aggressiiviset AWP-pelaajat vaativat vastustajalta selkeästi enemmän huomiota ja skenaarioiden tarkastelua kuin passiiviset kulmanpitäjät. Hades oli muuttunut jälkimmäiseksi edellisten kuukausien aikana.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

HEET kovassa paikassa

Vaikka C-lohko on tähän mennessä nähdyistä tasaisin ja HEET ei ole yhtä suuri altavastaaja kuin edellisissä lohkoissa heikoimmat joukkueet, vaaditaan ranskalaisilta venymistä. Joukkueen riveistä löytyy G2:n entinen peluri jACKZ, kun ranskalaiskonkari löysi uuden kodin maanmiestensä kanssa. Häneltä vaaditaan tulosta, kun tähän mennessä afro on kantanut suurimman tulosvastuun ja EPL:ssä vastustajilla on useampi tuloksen takoja riveissään kautta linjan. Kaiken osuessa nappiin HEET voi taistella kolmannesta jatkopaikasta, mutta todennäköisyydet puoltavat lohkon jäämistä.

Karttojen osalta tarkastelulle joudutaan jättämään pienempi arvo tässä match-upissa, kun uudistuneen ENCEn karttojen voimasuhteet voivat heittää merkittävästi, kun esimerkiksi SunPayus on loistanut ENCElle tyypillisesti heikommissa kartoissa tilastojen valossa. ENCE jatkanee kuitenkin Infernon poistamista ja HEET vastaavasti poistaa Miragen. HEETin perusvarmat valinnat kartoista ovat Dust2 ja Nuke, kun joukkueen pelimäärät näissä kartoissa ylittävät selkeästi muut vaihtoehdot. Nämä ovat molemmat myös vahvoja ENCElle, kun varsinkin Nuke on joukkueen kotikartta. Dust2:ssa taas joukkueen parempi tulivoima pääsee oikeuksiinsa. HEETin kohdalla tilastoja väärentävät voittoprosenttien osalta helpommat vastukset, kun ENCE on taas pelannut edelliset turnaukset merkittävästi kovemmassa seurassa. Lapulle otetaankin ENCEn avauskartan tasoitusta, kun uudistunut kokoonpano hakee nappialoitusta uudelle taipaleelle kohti maailman kärkeä. Varsinkin SunPayusilta on lupa odottaa näyttäviä tekoja heti ensimmäisestä kartasta lähtien. Joukkue on saanut harjoitella rauhassa tätä turnausta varten, kun edellisistä virallisista peleistä on peräti 10 viikkoa.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!