31.8. ATP US Open: Roberto Bautista-Agut – Nick Kyrgios | Aussitähti helisemässä kokenutta espanjalaista vastaan?

2021-08-31 03:30:00

Bautista-Agut ml

Panos
1.5/5

18. sijoitettu espanjalainen Roberto Bautista-Agut kohtaa US Openin avauskierroksella australialaisen Nick Kyrgiosin. Pystyykö 26-vuotias Kyrgios nostamaan tasoaan ja venymään yllätykseen, vai meneekö 33-vuotias espanjalainen menojaan?

Haluatko katsoa US Openin otteluita suorana?

Bautista-Agutin kesä on ollut vaikea

Roberto Bautista-Agut on ollut yksi maailmanlistan kärkinimistä jo monen vuoden ajan, mutta kuluvan kesän aikana kokeneella espanjalaisella on ollut vaikeaa. Kevättalvella Bautista-Agut pelasi vakuuttavaa tennistä, mutta massakauden alettua 33-vuotiaan konkarin kurssi kääntyi laskuun. Ennen Wimbledonia Bautista-Agut ei päässyt seitsemässä pelaamassaan turnauksessa kolmatta kierrosta pidemmälle, eikä helppoa ole ollut Wimpelin jälkeenkään.

Bautista-Agut jätti Olympialaiset väliin, koska hän halusi hakea pelivirettä syksyn turnauksia silmällä pitäen, mutta tämä suunnitelma ei osoittautunut kovin toimivaksi. Gstaadista lähtö tuli jo avauskierroksella, kuten myös Kitzbuhelista, jonka jälkeen RBA päätti laittaa kamat kassiin massakauden osalta ja ottaa kahden viikon mittaisen turnaustauon.

Paluun pelikentille RBA teki Toronto Mastersiin, jossa kokeneen baselinerin pelaaminen olikin jo hieman parempaa. Avausottelussa espanjalainen kaatoi Tommy Paulin tyylikkäästi suoraan kahdessa erässä ja erityisesti palloralleissa RBA oli todella vahva. Erinomaista RBA:n pelaaminen oli myös Diego Schwartzmania vastaan, joka kaatui espanjalaisen käsittelyssä 6-3, 3-6, 7-5. Puolivälieriä pidemmälle Bautista Agutilla ei kuitenkaan ollut asiaa, sillä Reilly Opelka syötti hänet kumoon 6-3, 7-6(1).

Viimeisimmän ottelunsa Bautista-Agut pelasi Cincinnatissa. Turnaus päättyi espanjalaisen kannalta harmittavan lyhyeen, kun Grigor Dimitrov kaatoi espanjalaispelaajan jo avauskierrokselta, mutta toisaalta RBA sai tämän ansiosta mainiosti lepoaikaa US Openia varten.

WILLIAM HILL 100€ ilmaisveto (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Kyrgios kolmen ottelun mittaisessa tappioputkessa

Nick Kyrgios on pelannut vain kuudessa turnauksessa tämän kalenterivuoden aikana. Ennen Wimbledonia australialaistähti ei ollut pelannut yhdessäkään Australian ulkopuolisessa turnauksessa koronaviruspandemian vuoksi. Kyrgios kärsi myös lievästä loukkaantumisesta Australian avointen jälkeen, mutta suurin syy alkukesän pelaamattomuuteen oli miehen omien sanojen mukaan nykyinen maailmantilanne ja ATP-kiertueen tiukka ”kuplaelämä”.

Wimbledonin jälkeen aussitähti on kuitenkin ehtinyt pelaamaan jo kolmessa turnauksessa. Tulokset eivät kuitenkaan ole olleet kummoisia, sillä neljästä pelaamastaan ottelusta Kyrgios on hävinnyt kolme.

Atlantan turnauksessa Kyrgios kaatoi avauskierroksella kokeneen Kevin Andersonin, mutta lähtö tuli jo toisella kierroksella Cameron Norrieta vastaan. Tämän jälkeen Kyrgios lähti puolustamaan tärkeitä rankingpisteitä Washingtoniin, mutta sieltä toissa kauden voittaja putosi yllättäen jo avauskierroksella, kun Mackenzie McDonald kaatoi isokokoisen aussin suoraan kahdessa erässä.

Kyrgios pelasi myös Montrealin Masters-turnauksessa, mutta myös sieltä lähtö tuli avauskierroksella. Aussin oli tarkoitus pelata myös tämän viikon Winston-Salemin ATP 250-turnauksessa, mutta hän vetäytyi turnauksesta juuri ennen avauskierroksen otteluaan polvivamman vuoksi.

Bautista-Agut vahvoilla

Bautista-Agut on näyttänyt kesän otteluissaan haavoittuvaiselta, mutta sama koskee Kyrgiosta, joka ei Wimbledonin jälkeisissä otteluissa ole todellakaan vakuuttanut. Kokenut espanjalainen on vahvana baselinerina viheliäinen vastustaja raskasliikkeiselle Kyrgiosille, sillä mikäli aussi ei onnistu pitämään pisteitä lyhyinä, tulee Bautista-Agut voittamaan pisteet korkealla prosentilla.

RBA pelasi Torontossa parhaimmillaan todella korkealaatuista tennistä, ja vaikka Dimitrovia vastaan espanjalaistähden tekeminen olikin hieman heikompaa, ovat odotukset 33-vuotiaan kehäketun harteilla jälleen kovat. Mikäli Kyrgios ei onnistu nostamaan pelillistä tasoaan suuresti, voi kyyti olla aussitähden kannalta jäätävän kylmää.

MR GREEN 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
COMEON 5x 10€ ilmaisvetoa ilman kierrätystä TAI 200 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Co-Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/178/2009

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!